Joensuulaisen Vilman asiakaspalveluaseina ovat yksilöllinen huomioiminen ja pilke silmäkulmassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.6.2019 Toukokuussa K-ryhmä palkitsi Sykähdys-palkinnolla 27-vuotiaan Vilma Kinnarin Suvantokadun K-Marketista Joensuusta. Vilma pitää salaisina asiakaspalveluaseinaan asiakkaiden yksilöllistä huomiointia ja pilkettä silmäkulmassa.

”Saatuani puhelun, jossa minun kerrottiin voittaneen palkinnon, olin ilahtuneen mykistynyt. En ollut osannut odottaa mitään sellaista!", iloitsee Vilma.

Sykähdys-ilmiannossa kerrotaan Vilman olevan asiakkaiden mielestä aina yhtä iloinen ja palveluhenkinen.  Hän itse pitää parhaina puolinaan avoimuutta ja välittömyyttä, joiden vuoksi sekä muiden työntekijöiden että asiakkaiden on helppo lähestyä häntä.

"Salainen aseeni asiakaspalvelussa lienee iloinen ja avoin asenteeni sekä kykyni huomioida asiakkaat yksilöllisesti saaden heidät tuntemaan olonsa erityiseksi. Onpa minulla joskus kehaistu olevan pilkettä silmäkulmassakin!".

Vilma aloitti uransa kaupan alalla samassa kaupassa, jossa hän taas työskentelee kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Valintatalo on vain muuttunut K-Marketiksi. Päivittäisten kaupan töiden lisäksi hän opiskelee lähiesimiehen ammattitutkintoa ja toimii työpaikkansa iltatiimin vetäjänä. Mahdollisuus joka päivä kehittää itseään ja omaa työtään auttavat häntä työssä eteenpäin.

"Parasta työssäni on nähdä kätteni jälki, työskennellä mahtavien ihmisten kanssa ja kehittää itseäni uutta oppien. Innostusta työpäiviini tuo se, että työ haastaa jatkuvasti, on vaihtelevan monipuolista ja työn sisältöön on mahdollista vaikuttaa itse. Parasta lopulta on nähdä konkreettisesti oman työnsä tulos", Vilma sanoo.

Vapaa-aikanaan Vilma käy kuntosalilla, tapaa ystäviä, kokeilee uusia ruokareseptejä sekä rentoutuu musiikkia kuunnellen ja televisiota katsellen.  

Sykähdys-palkinnot ansaitaan erinomaisella asiakaspalvelulla

K-ryhmässä Sykähdys-palkinnolla palkitaan K-ruokakaupan tai Neste K-aseman työntekijöitä, joiden toiminta on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta. Palkitulle annetaan Hymy-diplomi ja –muki.

Lisätietoja:               
K-ryhmä päivittäistavarakauppa, projektipäällikkö Nina Elo-Hakala, puh. 040 547 9440

Takaisin ylös