Jani Kontiola on Kestilän K-Market Eväsrepun uusi kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.10.2019 17.11.2019 alkaa Jani Kontiolalla uusi elämänvaihe, kun hän aloittaa kauppiasyrittäjänä Kestilän K-Market Eväsrepussa.

Jani on aloittanut kaupan töissä 15-vuotiaana ja vielä lukion jälkeen tehnyt täyttä päivää kaupassa. ”Kauppiuus kiinnosti itseäni jo tuolloin ja ajattelin kouluttautua liiketalouden alalla valmistautuen tähän. Opinnot veivät kuitenkin pankkiin kahdeksaksi vuodeksi mutta nyt tehdään paluu rakkaalle päivittäistavarakaupan alalle”, kertoo Jani taustastaan.

”Tulen mielenkiinnolla aloittamaan kauppiasurani Kestilään. Ammattitaitoinen ja asiakkaillemme tuttu henkilökunta auttaa minua tässä”, Jani sanoo. ”Alkuun haluan panostaa hedelmä- ja vihannesosastoon ja tulemme järjestämään liha- ja kalapäiviä palvelun kera”, Jani suunnittelee.

”Vastuulliseen toimintaamme kuuluu suomalaisen ruuan korostaminen ja ruokahävikin minimoiminen. Tulen myös huolehtimaan siitä, että asiakkaillemme on saatavilla suomalainen ja hinnaltaan kilpailukykyinen vaihtoehto”, Jani lupaa.

Vapaa-ajalla Jani on harrastanut pesäpalloa sen eri muodoissa: pelaajana, tuomarina ja valmentajana. Talvisin hän on pelannut lentopalloa. Hänen perheeseensä kuuluu vaimo Salla, Hippu-tyttö 9 kk ja mäyräkoira Jormu.

Lisätietoja: K-kauppias Jani Kontiola, puh.044 329 1703

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös