Hiukkavaarassa päästään uuden ajan kyläkauppaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.6.2019 Oulun Hiukkavaarassa on torstaina 13.6. juhlapäivä, kun asuinalueella avautuu täysin uusi K-Market Hiukkavaara. K-kauppiaina toimivat Mirja ja Jukka Heikkinen.

Juhlallisen avauksen suorittavat kauppiaiden kanssa Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen, Oulun kaupungin yhdyskuntajohtaja Matti Matinheikki ja Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markku Taskinen.

Kauppa kasvaa asuinalueen kasvaessa

K-Market Hiukkavaara on avara tiloiltaan: ”Kauppa avataan K-Marketina mutta alueen kasvaessa kasvaa kauppa myös K-Supermarket-kokoluokkaan”, Keskon Pohjois-Suomen alueen aluejohtaja Jari Saarinen kertoo. ”Olen saanut Hiukkavaaran alueen asukkailta toiveita kauppapalveluiden tuomisesta sinne ja olemme tyytyväisiä, että saamme avata alueelle upean K-ruokakaupan”.

Etuvuokratiloihin tulevat Oulun ev.lut. seurakunta ja Kotipizza. Muista tiloista on neuvottelut meneillään.

Uuden ajan K-Market laajalla palveluvalikoimalla

”Olemme saaneet kunnian avata uuden kaupan Hiukkavaaraan. Tämä on meille iso asia uralla edetessä ja alku uudelle matkalle”, Mirja ja Jukka Heikkinen kertovat.

K-Market Hiukkavaaran tuote- ja palveluvalikoimaa on rakennettu alueen asiakaskuntaa silmällä pitäen: ”Meillä on nyt laaja tuotevalikoima mutta tästä eteenpäin sitä säädetään asiakkaidemme toiveiden mukaan”, Heikkiset lupaavat.

K-Market Hiukkavaaran palveluvalikoimaan kuuluu mm. appelsiinimehupuristin, jolla asiakas saa puristaa tuoreen mehun appelsiineista suoraan pulloon. Kuumaa kahvia saa automaatista mukaan tai juoda vaikka paikan päällä. Salaattibaari ja paistopiste ovat avoinna kaupan kaikkina aukiolon tunteina. Kaksi itsepalvelukassaa helpottavat kiireisen asiakkaan arkea. Lisäpalveluita tarjoavat myös Matkahuollon ja Schenkerin pakettipalvelut, Postin pakettiautomaatti ja Veikkauksen On Line –palvelut. Kaupan kassalta voi nostaa käteistä ja Tilaa ja nouda-verkkokaupasta voi tilata tuotteet valmiiksi kerättyinä noudettavaksi.

”Olemme tuoneet alueen historiaa esille tekemällä valokuvia Hiukkavaaran entisestä kasarmialueesta. Kuvat ovat sijoitettu hyllynpäätyihin”, Mirja kertoo.

K-Market Hiukkavaaran työpaikat kiinnostivat

Kaupan työpaikkoihin tuli 200 hakemusta. Hiukkavaarassa työskentelee Mirjan ja Jukan lisäksi kuusi henkilöä. Aukioloajat ovat ma-pe klo 7-22, la 8-22 ja su 10-22.

K-Market Hiukkavaaran Facebook-sivut: https://www.facebook.com/kmarkethiukkavaara/

Lisätietoja:
K-kauppias Mirja Heikkinen, puh. 050 413 0004
Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen, puh. 0500 677 878

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös