Hermanni Natunen kauppiaaksi K-Supermarket Arabiaan Helsinkiin

Hermanni Natunen aloittaa K-Supermarket Arabian kauppiaana 12.8.2019.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.6.2019

K-Supermarket Arabia on Hermanni Natusen toinen kauppapaikka. Helsinkiin Natunen siirtyy K-Market Taavetista Luumäeltä. Kaupan vaihdon lisäksi edessä on siis myös iso elämänmuutos toiselle paikkakunnalle muuton myötä. Kauppiasurassa Natusta kiehtoo ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää yrittäjyyden mahdollisuudet ja aito innostus ruokaa kohtaan.

”Olen ollut viimeiset 2,5 vuotta kauppiaana K-Market Taavetissa. Nämä pari vuotta ovat olleet antoisat ja opettavaiset ja haluankin kiittää kaikkia luumäkeläisiä sekä vanhan kaupan henkilökuntaa", kertoo Natunen.

Tulevassa kaupassaan Natunen aikoo ensin tutustua talon tapoihin, henkilökuntaan ja asiakkaisiin.

”Sasu Hamina on tehnyt hyvää työtä ja aion jatkaa samoilla linjoilla. Hyvään ruokaan, hedelmä- ja vihannesosastoon sekä monipuoliseen kalavalikoimaan tullaan kaupassa jatkossakin satsaamaan. Olen kauppiaana nuori ja ennakkoluuloton, ja tartun herkästi uusin ideoihin. Toivon asiakkaiden myös tulevan rohkeasti juttusille", kannustaa Natunen.

K-Market Taavetin uuden kauppiaan nimityksestä tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoja:

K-kauppias Hermanni Natunen, puh. 050 401 5624

Suomessa on tällä hetkellä noin 1200 K-kauppiasta, joista ruokakauppiaina toimii noin 900 yrittäjää. K-kauppiasyrittäjä tuo hyvän palvelun, osaamisen ja paikallistuntemuksen kautta lisävoimaa ketjutoimintaan. K-kauppiaat vastaavat kauppansa asiakastyytyväisyydestä, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta

Takaisin ylös