Harri Koso Kouvolan K-Citymarketista on K-duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.10.2019 Harri Koso Kouvolan K-Citymarketista on finaalissa, kun K-ryhmässä etsitään Vuoden kaupan työntekijää.

K-duuni kilpailussa etsitään sekä vuoden K-työnantajakauppiasta että K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää. Ehdokkaina kilpailussa saattoivat olla kaikki K-kauppojen työntekijät ja K-kauppiaat.

Aamuvirkku Harri tykkää kiirepäivistä

Harri arvelee, että hän on saanut asiakaspalvelutyön geenit äidiltään, joka teki pitkän työuran R-kioskilla. Asiakaspalvelutyötä Harri on tehnyt liki 13 vuotta, niistä 2,5 Kouvolan K-Citymarketissa.

Harri ilmaantuu töihin aamuisin kukonlaulun aikoihin ja painaa täysillä iltapäivään. ”Pidän siitä, kun on tekemistä, kiirepäivät ovat huippuja”, Harri vakuuttaa. ”Olen alalla, jolla haluan olla ja työssä, josta pidän”. Harri tunnustaa, että heti aamusta laulattaa, vaikka muut vasta heräilevät päivään. ”Huumori kuuluu mielestäni jokaiseen työpäivään!”, työpaikan ilahduttajaksikin mainittu Harri sanoo.

”Kiitos tästä kunniasta ja kiitos kaikille, jotka ovat minua äänestäneet. Esimieheni ovat myös aivan parhaita. Olen todella otettu tästä finaalipaikasta”, Harri kiittelee.

Harri on mies omalla alallaan

Harrin saamissa palautteissa sekä asiakkailta että työkavereilta käy selvästi ilmi, että Harri on omalla alallaan. Harrille asiakas on ykkönen eikä ole niin pientä tai suurta ongelmaa, että hän ei sitä sinnikkäästi ratkaisisi. Hän on ammattitaitoinen ja hyväkäytöksinen. Työkaverit myös kertovat, että hän osaa piristää työyhteisöään hauskoilla jutuilla.

Vuoden kaupan työntekijän kilpailukriteerit

Kilpailukriteereissä todetaan, että työntekijä hoitaa hommansa esimerkillisesti ja tukee myös työkavereitaan. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Työntekijä osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

Voittajat julkistetaan pyhäinpäivänä Messukeskuksessa Helsingissä

Voittajat valitsee K-kauppiasliiton hallitus ja heidät julkistetaan K-ryhmän ammattitapahtumassa K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä marraskuun alussa. Kilpailuun saatiin ennätysmäärä ehdotuksia, peräti 1852 kappaletta, joista K-kauppiasliiton hallitus valitsi molempien sarjojen finalistit.

Vuoden kaupan työntekijä-kilpailussa ovat finaalissa Harri Koso Kouvolan K-Citymarketista, Leena Salokannel Nokian K-Market Koskenmäestä ja Yvonne Boxström Porvoon K-Raudasta.

Lisätietoja:
Harri Koso, puh. 040 594 1084
K-kauppiasliitto, koulutuskoordinaattori Cecilia Jern, puh. 050 599 6241
Kesko Oyj, HR Specialist, Annukka Rautopuro, puh. 040 662 5661, s-posti annukka.rautopuro@kesko.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös