Budget Sport tarjoaa 2.3. koko kansan Mitalikahvit – tuo oma mitalisaaliisi näytille

Budget Sport kutsuu 2. maaliskuuta myymälöihinsä Mitalikahveille kaikki mitalin urheilukilpailusta saaneet. Kutsulla halutaan nostaa esille kaikkia urheilussa menestyneitä – oli kyse vaikkapa koulun hiihtokilpailusta tai kisasta piiritasolla. Urheilukauppaketjun järjestämään valtakunnalliseen tapahtumaan odotetaan tuhansia kävijöitä ympäri Suomen.

Suomalaiset ovat tunnetusti innokasta urheilukansaa, ja lähes jokaisella meistä on jonkinlainen mitali koulun hiihtokisoista, kunnallisista yleisurheilukilpailuista tai jopa jalkapallon piiritasolta. Samalla kun odotamme hiihdon MM-kisojen lopullista mitalisaalista, onkin sopiva hetki muistaa myös kansakuntamme muita mitalisankareita järjestämällä heidän kunniakseen koko kansan Mitalikahvit.

Tapahtumassa kaikkia suomalaisia rohkaistaan etsimään omat mitalinsa ja tuomaan ne näytille Budget Sportin myymälöihin. Urheiluvälinekaupat valjastetaan lauantaina 2. maaliskuuta koko kansan juhlavastaanotoksi, jossa mitalisankareille on tarjolla kahvia, pullaa, mehua sekä tietysti suuren urheilujuhlan tunnelmaa.

“Haluamme muistaa ja muistuttaa suomalaisia heidän omista, rakkaista urheilumuistoistaan vuosien varrelta. Meillä on vahva usko siihen, että esimerkiksi nuoruusvuosien mitaleiden kaiveleminen kaapin perältä tai kenkälaatikosta tuo mieleen jokaiselle lämpimiä muistoja”, Budget Sportin ketjujohtaja Mikko Laakso kertoo tapahtuman taustoista.

Koko kansan Mitalikahvien toinen tärkeä tavoite onkin päästä kuulemaan kaikilta kävijöiltä tarkemmin mitalisuoritusten taustoista. Siivittivätkö isoäidin huudot vieläkin kovempaan vauhtiin maastojuoksukisoissa tai oliko kuuma mustikkakeitto hiihtomitalin voiton takeena?

“Mitalikahvit koskettavat jollain tasolla jokaista suomalaista ympäri maan ja sukupolvesta riippumatta. Kun tapahtumaa nyt on suunniteltu hyvän aikaa, niin itsekin odotan jo aika malttamattomana, että pääsen kuulemaan huikeimpia tarinoita mitaleiden takaa”, Laakso jatkaa.

Mitalikahvit järjestetään kymmenellä eri paikkakunnalla Budget Sportin myymälöissä. Mitalia vilauttamalla saa myös 20 prosentin alennuksen kassalla valitsemastaan vaatteesta tai jalkineparista. Mikäli omaa mitalia ei löydy, sellaisen voi napata tapahtumapäivän printtilehdestä, Budget Sportin Facebook-sivuilta tai viimeistään kassalta.

Lisätietoja: Ketjujohtaja Mikko Laakso, puh. 040 060 5083, mikko.laakso@budgetsport.fi

Budget Sport on kasvava ja kansainvälinen urheilukaupan järkikonsepti, jonka omistaa Intersport International Corp. Suomessa Budget Sport -konseptista vastaa K-ryhmään kuuluva Intersport Finland Oy. Konseptin pilottikauppa avattiin Vantaan Tammistossa keväällä 2006. Tammiston lisäksi Budget Sport toimii Espoossa, Lempäälän Ideaparkissa, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Tampereella ja Porissa. Verkkokauppa www.budgetsport.fi on toiminut keväästä 2009.

Budget Sport – Laita järki peliin

 

Takaisin ylös