Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu

Valtakunnallisesti vuoden 2017 parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu Helsingissä toimiva K-Supermarket Kasarmi. Lisäksi K-Supermarket-ketju palkitsi kahdeksan alueensa parasta kauppaa.
Kuvassa vas. Jari Kuusijoensuu, Olli Pehkonen, Jari Lehto, Pasi Saarinen, Anne Saarinen, Tobias Eriksson, Jani Heinänen, Aarni Valkonen, Tea Hyttinen, Anne Pukkila ja Mika Pukkila.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Tänä vuonna vuoden parhaan tittelin nappasivat Pasi ja Anne Saarinen K-Supermarket Kasarmista, Helsingistä. Alueellisesti parhaina palkittiin kahdeksan kauppaa.Valtakunnallisesti jaettiin lisäksi Vuoden myynnintekijä ja Vuoden tulokas -palkinnot. 

”Ruoka on meille K-Supermarketissa kunnia-asia: laatu, uudet ideat, laaja ja ajankohtainen valikoima sekä ylivertainen asiakaspalvelu ovat meille asioita, joista emme tingi. Asiakkaat ratkaisevat onnistumisemme, joten tänä vuonna olemme palkinneet erityisesti sellaisia kauppoja, joiden asiakastyytyväisyys on korkealla sekä kauppiaita, jotka kehittävät kauppojaan innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti,” kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.


K-Supermarket-ketjun parhaat 2017:

Vuoden 2017 paras K-Supermarket
Pasi ja Anne Saarinen, K-Supermarket Kasarmi, Helsinki

Perustelut: Pasi ja Anne ovat kokenut kauppiaspari, jotka pyörittävät kauppaa suurella sydämellä ja se näkyy myös asiakastyytyväisyydessä. Nämä kauppiaat tavoitat useimmiten kaupalta asiakkaiden joukosta. Vuonna 2017 K-Supermarket Kasarmi sai Kauppapuutarhuriliiton järjestämässä kilpailussa sekä Suomen Paras Hevi 2018 että Suomen Paras Luomu Hevi -tittelit. Paras Luomu Hevi -titteli myönnettiin kaupalle jo toista kertaa peräkkäin. K-Supermarket Kasarmi valittiin myös pääkaupunkiseudun parhaaksi kaupaksi.

 

Vuoden myynnin tekijä
Jari Lehto, K-Supermarket Itäpoiju, Uusikaupunki

Perustelut: Kauppias elää täysillä myynnistä ja sen kehittämisestä, kuitenkaan ruokaa unohtamatta. Kaupan vahva myynninkehitys on muun muassa innovatiivisen markkinoinnin ansiota. Tuore liha ja kala ovat kaupan ylpeydenaiheita: Keskeisessä roolissa ovat paikalliset tuotteet, joita saadaan kauppaan lähialueiden tuottajalta.

 

Vuoden tulokas
Tobias Eriksson, K-Supermarket Kompass, Kemiö

Perustelut: Uusi kauppias on paikkakunnallaan pidetty persoona, joka hurmasi heti alueen asiakkaat. Kauppa sijoittui heti valtakunnan parhaiden joukkoon asiakastyytyväisyydessä. Kaupan vahvuutena on esimerkiksi näyttävä, monipuolinen ja laadukas hedelmä- ja vihannesosasto.


Alueiden parhaat K-Supermarketit:


Kaakkois-Suomi
Antti ja Milla Siira, K-Supermarket Hollola

Perustelut: K-Supermarket Hollolan menestys kiteytyy ruokaosaamiseen, herkkutoriin ja muihin tuoreosastoihin. Paikalliset tarpeet huomioiden, hyvin johdetussa kaupassa on erinomaiset tulokset asiakastyytyväisyydessä ja myynninkehityksessä.

 

Keski- ja Itä-Suomi
Risto Kauppinen, K-Supermarket Kiuruvesi

Perustelut: Kauppias on leppoisa ja asiakkaiden arvostama. Tässä kaupassa asiakkaiden toiveita kuunnellaan herkällä korvalla. Herkkutori ja palvelutiski ovat kaupan vahvuuksia ja niiden ansiosta se onkin ruokaa arvostavien kiuruveteläisten ykkösvalinta.

 

Pirkanmaa, Häme
Jari Kuusijoensuu, K-Supermarket Parkano

Perustelut: Kauppias on aktiivinen edelläkävijä, joka haluaa jatkuvasti kehittää kauppaa paremmaksi. Pitkäjänteinen kehitystyö näkyy erinomaisena asiakastyytyväisyytenä. Tässä kaupassa ei turhia kiristellä – vaan asiat tehdään positiivisuuden ja huumorin kautta. Menitpä kauppaan milloin tahansa, saat kaiken tarvitsemasi, ja palvelu pelaa.

 

Pohjois-Suomi
Tea Hyttinen ja Aarni Valkonen, K-Supermarket Kittilä

Perustelut: Lämmin ihmisläheinen, palveleva ja ystävällinen kauppa, jonka kauppiaspari ja henkilökunta ovat täynnä positiivista energiaa. Pohjois-Suomen pienin kauppa, jossa on koosta huolimatta ketjun korkein asiakastyytyväisyys.

 

Pääkaupunkiseutu
Pasi ja Anne Saarinen, K-Supermarket Kasarmi, Helsinki

Perustelut: Pasi ja Anne ovat kokenut kauppiaspari, jotka pyörittävät kauppaa suurella sydämellä ja se näkyy myös asiakastyytyväisyydessä. Nämä kauppiaat tavoitat useimmiten kaupalta asiakkaiden joukosta. Vuonna 2017 K-Supermarket Kasarmi sai Kauppapuutarhuriliiton järjestämässä kilpailussa sekä Suomen Paras Hevi 2018 että Suomen Paras Luomu Hevi -tittelit. Paras Luomu Hevi -titteli myönnettiin kaupalle jo toista kertaa peräkkäin. K-Supermarket Kasarmi valittiin myös Vuoden 2017 parhaaksi K-Supermarketiksi.

 

Satakunta, Pohjanmaa
Olli Pehkonen, K-Supermarket Alavus

Perustelut: Tässä kaupassa palvelu nousee aivan uudelle tasolle Suomessa! Kauppiaalla on jatkuvasti uusia ideoita, miten kauppaa voidaan kehittää paremmaksi. Tämä näkyy elämyksellisenä ja siistinä kauppana, jossa keksitään innovatiivisiakin tempauksia asiakkaiden iloksi. Kaupan loistava asiakaspalvelu on tulosta hyvästä työtyytyväisyydestä – henkilökunta on vahvasti mukana kaupan tekemisessä ja kehittämisessä.

 

Varsinais-Suomi
Mika Pukkila, K-Supermarket Härkätie, Somero

Perustelut: Kauppiaspari teki erinomaisen paluun kauppiasuralle monen välivuoden jälkeen. Innovatiivinen ote näkyy ja kauppaa on kehitetty pitkäjänteisesti paikallisten asiakkaiden tarpeet ja kilpailutilanne huomioiden.

 

Uusimaa
Jani Heinänen, K-Supermarket Tarmola, Porvoo

Perustelut: Kauppias on aina ajan tasalla ja seuraa tarkasti toimintaympäristöä. Johtaa kauppaa systemaattisesti ja on valmis tekemään toimenpiteitä asiakkaiden toiveiden tai markkinatilanteen muutosten mukaisesti.

Takaisin ylös