Marraskuun Sykähdys-voittajalla Taijalla on auttaminen veressä

Rovaniemeltä kotoisin oleva Taija Oikarinen Salon K-Citymarketista palkittiin marraskuun Sykähdyttäjänä eli henkilönä, joka on saanut erityisen paljon positiivista asiakaspalautetta.

Taijaa kiitellään ilmiannossa mm. näin:

"Aina iloinen ja koittaa löytää asiakkaalle parhaan ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan. Todella huomaa, että Taija rakastaa työtään täysin!"

 

Taija aloitti viisi vuotta sitten Salon K-Citymarketin kassalla jouluapulaisena. Myöhemmin työ vaihtui vapaa-ajan osastolle ja reilu vuosi sitten Taija siirtyi vastaamaan kodinosaston sesonkituotteista sekä kukkapisteestä.

”Joulu on mielestäni vuoden parasta aikaa ja siksi sesonkiosasto sopiikin minulle oikein loistavasti!  Lisäksi asiakkaiden auttaminen on minulla veressä vähän niin kuin olisin joulupukin pieni apulainen, olenhan kotoisin joulupukin kotikaupungista.”, nauraa Taija. 

Auttamisen halua ja tiedonjanoa

”Minulle parasta työssäni on ihmisten auttaminen ja ilahduttaminen. Kun asiakas on tyytyväinen, minulla nousee karvat pystyyn siitä hyvästä fiiliksestä ja ilosta, että onnistuin auttamaan asiakasta."

Salaisena aseenaan asiakaspalvelussa onnistumiseen Taija mainitsee tiedonjanon.

”Luulen, että kova tiedonhalu on minun salainen aseeni asiakaspalvelutyössä. Pyrin aina selvittämään asiakkaita askarruttavat asiat, jotta asiakkaat lähtisivät tyytyväisinä myymälästämme.”

”Tietysti asiakaspalvelussa täytyy olla myös kunnioittava asiakasta kohtaan tilanteessa kuin tilanteessa.”

Sykähdyspalkinnon saaminen merkitsee paljon.

 ”Olen niin otettu tästä tunnustuksesta. Kaikki positiiviset palautteet ovat minulle kuin parhaita lahjoja mitä ihminen voi antaa.”

 

Sykähdys-palkinto luovutetaan kuukausittain K-ruokakaupan tai Neste K -aseman työntekijälle, joka on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta.

Takaisin ylös