Keskon talousjohtaja Jukka Erlund on Vuoden Talousjohtaja 2018

Talouselämän ja Accenturen raati on valinnut Keskon Jukka Erlundin Vuoden Talousjohtajaksi vuonna 2018. Raati perustelee valintaansa sillä, että Jukka on ollut avainroolissa Keskon uudistumisessa aina strategiatyöstä yrityskauppoihin sekä niiden integrointiin ja rahoitukseen.

​​​Kuva: Pekka Karhunen / Talouselämä

Vuoden Talousjohtaja tunnustuksella halutaan nostaa taloushallinnon- ja johtamisen arvostusta, tuoda keskusteluun ajankohtaisia teemoja ja kannustaa alan ihmisiä entistä parempiin suorituksiin. Valinnassa on kolme vaihetta: viiden vuoden avainlukuanalyysi tehdään noin 50 yritykselle, ja semifinaaliin valittujen neljän yrityksen talousjohtajalle tehdään laadullinen kysely ja 360-arvio.

- Totta kai olen todella iloinen tällaisesta valinnasta! On suuri kunnia, että Keskossa tekemämme työ huomioidaan tällä tavalla. Suuri kiitos kuuluu kaikille teille kollegoille, sillä yhteistyöllähän hienot tulokset syntyvät! Tästä on hyvä jatkaa, iloitsee Jukka Erlund.

Valitsijaraati kiteytti perustelut Jukan valinnan taustalla näin:

 - Keskon taloushallinto on erinomaisesti järjestetty ja Erlund on äärimmäisen liiketoimintalähtöinen. Hän mahdollistaa toiminnallaan tehokkaan ja tuloksellisen liiketoiminnan. Erlund on myös ollut avainroolissa Keskon kasvussa ja uudistumisessa, startegiatyöstä yritysjärjestelyihin. Jukassa on myös vääntöä ja energiaa, hän nauttii muiden keskolaisten laajaa arvostusta.

 Valitsijaraadin puheenjohtajana toimi hallituksen puheenjohtaja Jorma Eloranta, ja jäseninä UPM-Kymmenen talous- ja rahoitusjohtaja Tapio Korpeinen, Fazerin talous- ja rahoitusjohtaja Jouni Grönroos, EQ Varainhoidon salkunhoitaja Anne Brusila, Accenturen Pohjoismaiden toimitusjohtaja Frank Korsström sekä Talouselämän päätoimittaja Emilia Kullas.

Jukan näkemyksiä ja ajatuksia valinnasta voit lukea laajemmin Talouselämän jutusta.

Lämpimät onnittelut Jukka! K-ryhmä on sinusta tosi ylpeä!

Takaisin ylös