K-ryhmälle jälleen menestystä Luotetuin merkki –tutkimuksessa: Intersport, Kookenkä ja K-Rauta alansa luotetuimmat

K-ryhmä menestyi jälleen Valittujen Palojen (Reader’s Digest) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa saavuttaen kolmella ketjubrändillään Luotetuin Merkki -tunnustuksen.

K-Rauta valittiin luotetuimmaksi rautakaupaksi 64,1 %:n ääniosuudella nyt kolmatta kertaa peräkkäin. Intersport valittiin luotetuimmaksi urheilukaupaksi 47,2 %:n ääniosuudella niin ikään kolmatta kertaa peräkkäin.  

Tänä vuonna toista kertaa mukana olleen kenkäkauppaketju-kategorian luotetuimmaksi valittiin Kookenkä 63,4 %:n ääniosuudella.

”Luotettavuus rakennetaan päivittäisissä asiakaskohtaamisissa. Siksi on erityisen hienoa huomata, että asiakkaat luottavat meihin vuosi toisensa jälkeen. Vahvoilla kotimaisilla toimijoilla on arvoa myös asiakkaillemme”, rakentamisen ja talotekniikan kaupan markkinoinnista ja viestinnästä vastaava johtaja Jonna Nummela sanoo.

Vuosittainen tutkimus toteutettiin Suomessa nyt kahdeksannentoista kerran. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 2 082. Otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 45 eri tuoteryhmässä.

Lisätietoja tutkimuksesta ja sen tuloksista antaa tutkimuspäällikkö Tiina Suomela, (09) 503 4655, tiina.suomela@valitutpalat.fi  

Takaisin ylös