K-Citymarket Helsinki Easton ja Ruoholahti 12.11.2018 lähtien auki ympäri vuorokauden

Pääkaupunkiseudun ostosmahdollisuudet laajenevat, kun K-Citymarket Helsinki Easton ja Ruoholahti pitävät maanantaiaamusta 12.11.2018 lähtien ovensa auki ympäri vuorokauden. 24 h aukiolo jatkuu myös joulun jälkeen. Kauppojen vaikutusalueella asuu lähes miljoona pääkaupunkiseutulaista. Ympäri vuorokauden auki olevissa kaupoissa on laajat, noin 50 000 tuotteen valikoimat, iso vaikutusalue, helppo saavutettavuus ja hyvät kulkuyhteydet.

– Vastaamme tällä uudistuksella hyvin laajan asiakasjoukon muuttuneisiin tarpeisiin. Asiakkaat vaativat kaupalta yhä joustavampia ratkaisuja, kuten laajempia aukioloaikoja, elämäntapojen muuttuessa yhä hektisemmiksi. K-Citymarketit Easton ja Ruoholahti jatkavat ympäri vuorokauden aukioloaikojaan myös vuodenvaihteen jälkeen, K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki toteaa.

Arjen helpotusta

– Tutkimuksemme* mukaan 36 % asiakkaistamme kertoo, että heidän aikansa harvoin tai ei koskaan riitä kaikkeen, mitä he haluaisivat arjessaan tehdä. Seuraamme tarkasti, kuinka laajentuneet aukioloajat otetaan vastaan pääkaupunkiseudulla ja kuinka kuluttajakäyttäytyminen yleisesti kehittyy. Tulevaisuuden ruokakaupparatkaisut ovat erityisen kiinnostuksemme kohteina ja muitakin uusia asiakkaiden arkea helpottavia ratkaisuja tullaan varmasti näkemään tulevaisuudessa, Ari Sääksmäki kertoo.

Laajentuneiden aukioloaikojen toteutusta on suunniteltu yhteistyössä kauppojen henkilöstöjen kanssa. Yövuoroihin valitaan työntekijät vapaaehtoisuuteen perustuen. Moni työntekijä on ilmoittanut kiinnostuksensa yövuoroja kohtaan. Myös kaupan turvallisuuteen yöaikaan on kiinnitetty erityistä huomiota. K-Citymarketien aukioloaikojen laajentuminen tuo mahdollisuuden muidenkin kauppakeskusten toimijoiden aukioloaikojen laajentumiseen. K-Citymarket Eastonin ja Ruoholahden yöaikaan tarjolla olevat palvelut voi tarkistaa osoitteesta www.k-citymarket.fi/24h

Kaikki K-Citymarketit auki joka päivä

Muutkin K-Citymarketit ovat laajentaneet aukioloaikojaan asiakkaiden muuttuneen kuluttajakäyttäytymisen myötä. Jatkossa kaikki K-Citymarketit ovat auki vuoden jokaisena päivänä. Poikkeuksena voivat olla erityistapaukset joinakin juhlapyhinä, esimerkkinä kauppakeskuksissa olevat kaupat, joiden auki pitämisen järjestäminen olisi hyvin hankalaa kauppakeskuksen aukioloajoista johtuen. Kaikkien K-Citymarketien aukioloajat löytyvät osoitteesta K-Ruoka.fi.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös