Uusi K-Citymarket Sastamala aukeaa torstaina

K-Citymarket Sastamalan monipuolinen valikoima niin elintarvikkeissa kuin käyttötavarassa helpottaa Sastamalan seudun elämää. Kaupan yhteydessä on myös laajasti muita palveluita.

Torstaina vietetään K-Citymarket Sastamalan avajaisia. Uuden K-Citymarketin valikoima on suunniteltu Sastamalan seudun asiakkaiden tarpeisiin. Kauppiaspariskunta Outi ja Petri Vesanen ovat toimineet yhdeksän vuotta paikkakunnalla K-Supermarket Superin kauppiaina.

”Enää sastamalaisten ei tarvitse lähteä kymmenien kilometrien päähän ostoksille. Kaupassamme on laajat valikoimat niin elintarvikkeita kuin käyttötavaraa. Elintarvikevalikoima laajenee 5 000 tuotteella. Meiltä löytyy monipuoliset valikoimat paikallisia tuotteita, kuten Pirasen luomutilan mahtavat tuotteet, Jokirannan omilta pelloilta puidusta rukiista leivotut ruisleivät, Herkkujuustolan juustoja Mouhijärveltä ja munamakkaraa Kivikylästä. Hedelmä- ja vihannesosastolta löytyy eksoottiset herkut sekä paikalliset tuotteet, kuten Annabelle- ja Opera-perunat Keskumäestä. Leipää leivomme jatkossa omassa leipomossa, joten tarjolla on takuuvarmasti tuoreita lämpimäisiä aamusta iltaan. Vegetuotteita on paljon toivottu valikoimiin ja nyt pakasteosastolta ja irtomakeisista löytyy niille oma hyllynsä, Vesanen kertoo.

”Palvelutiskillä asiakkaitamme palvelee kolme lihamestaria ja viisi ruokamestaria. Palvelutiskimme pituus on tuplaantunut. Valmistamme monipuoliset liha- ja kalaherkut itse alusta lähtien, suomalaisista raaka-aineista. Tarjolla on muun muassa kotimaista limousinpihvikarjan lihaa. Pääsiäispöytään meiltä löytyy esimerkiksi puolivalmiit yrttiöljyllä maustetut karitsan lihat. Salaatti- ja lämminruokabaarissa on tarjolla valmiita aterioita, jotka helpottavat arkea työpäivän jälkeen tai mökillä mennessä. Ammattilaisemme antavat ruokaideoita niin arkeen kuin juhlaan”, Vesanen kuvailee.

”Paikallinen ruokakulttuuri on tullut vuosien mittaan tutuksi, joten kaupassa on tarjolla myös talkkunaa ja kutunjuustoa paikallisilta tuottajilta niin paljon kuin vain sitä kauppaan saamme. Kysyntää niille olisi merkittävästi tarjontaa enemmän”, Vesanen toteaa.

Superista tutut ammattilaiset palvelevat myös uudessa kaupassa. Lisäksi kauppaan on palkattu 25 uutta työntekijää. K-Citymarket työllistää noin 50 henkilöä. Yhteensä uudessa kauppakeskuksessa työskentelee noin 100 henkeä.

”Kaupan rakentaminen on ollut todella iso rutistus. Kiitos kaupan avaamisesta kuuluukin yhteistyökumppaneille ja henkilökunnallemme, Vesanen kiittelee.

K-Citymarket-keskuksessa palveluitaan tarjoavat myös Kotipizza, Riku Syrjäsen luotsaama kahvila-lounasravintola, Hopun apteekki, Kultajousi, Parturi-kampaamo Studio Tiiu sekä naistenvaateliike Finefactory.

Avajaiset sekä kahvitilaisuus medialle ja sidosryhmille torstaina 6.4.

K-Citymarket Sastamalan avajaisia vietetään torstaina klo 10 alkaen. Pauligin Paula-tyttö kahvittaa asiakkaita klo 10–16.

Lisätietoja:
Kauppias Outi Vesanen, p. 0400-494579   

Takaisin ylös