Uudisrakenteinen Neste K Riviera Maskussa avautui

Neste K Riviera on ketjun ensimmäinen alusta asti rakennettu liikenneasema ja Maskun Rivieran yritysalueen ensimmäinen toimija. Neste K Rivieran kauppiaana toimii Niina Sevón. Oman Koon Keittiö -ravintolan lisäksi asemalla toimii kellon ympäri palveleva autokaistallinen Burger King ravintola.

Neste K Riviera Masku marraskuussa 2017. Kuvia avauksesta jutun lopussa.

Neste K Rivieran rakennustyöt kestivät noin 9 kuukautta ja ne valmistuivat aikataulussa. Kokonaisuudessaan liikenneasema on kaikkine palveluineen noin 1200 neliön kokoinen. Suomen nykyaikaisinta liikenneasemaa oli rakentamassa yli 300 eri alan ammattilaista. Valmistuneella Neste K Rivieralla työskentelee 36 henkilöä.

– Olemme rakentaneet alati kehittyvälle alueelle vetovoimaisen liikenneaseman, joka tarjoaa paikallisille asukkaille lähikauppa- ja ravintolapalvelut sekä toimii kauempaa tuleville hyvän ruuan ja parhaan palvelun pysähdyspaikkana, sanoo Neste K Rivieran kauppias Niina Sevón.

– Ympäröivän alueen kehittyessä liikenneasema kehittyy mukana. Asema on juuri maskulaisten ja oman alueensa näköinen. Menestyneen yrityksen tunnistaa hyvästä hengestä ja fiiliksestä ja sitä haluan luoda myös henkilökuntamme ja asiakkaidemme keskuuteen, kertoo Sevón.

Keskeisessä roolissa ruoka ja laatu

Liikenneaseman oma ravintola toimii Koon Keittiö -konseptilla, jonka ruokalistan on suunnitellut muiden Neste K -asemien tavoin keittiömestari Pekka Terävä. Samoin Terävän johdolla Rivieran henkilökunnan ruokaosaamista on syvennetty Food Camp Finlandin ravintolakoulutuksessa Helsingissä.

Liikenneaseman oman ravintolan lisäksi tiloissa toimii Maskun ensimmäinen Burger King ‑ravintola, jonka toiminnasta vastaa aseman oma henkilökunta. Kansainvälisen pikaruokaravintolaketjun maskulaisravintolassa on autokaista, joka palvelee ympäri vuorokauden. Burger King -ravintolan erikoisuuksia ovat aidolla liekillä grillatut naudanlihapihvit sekä asiakkaan pyynnöstä ja toiveen mukaan valmistetut ruoat.

Rivieralla on myös K-ruokakaupan palvelut, jonka valikoimista löytyy ruoanlaiton perusraaka-aineet, mutta myös paljon erikoistuotteita.

– Olen pyrkinyt rakentamaan kaupan valikoiman mahdollisimman kattavaksi ajatellen niin ohikulkevaa liikennettä, kuten mökkiläisiä, unohtamatta lähikaupan päivittäisiä ostoksia. Valikoimissa on myös lähialueen tuottajien tuotteita, sanoo Sevón.

Autoille asema tarjoilee Nesteen huippulaatuisia Suomessa kehitettyjä polttoaineita ja kattavan valikoiman Nesteen autotarvikkeita. Neste-äpillä tankkaukset sujuvat kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä.

Tavoitteena sadan Neste K -aseman verkosto – lisää yrittäjiä haetaan

Neste K -ketju on uudistunut nopeasti ja hakee nyt uusia Neste K -kauppiasyrittäjiä riveihinsä. Kaikki Nesteen ja K-ryhmän yli 70 yhteistä asemaa muutetaan ja uudistetaan Neste K -liikenneasemiksi vuoden 2017 loppuun mennessä. Tavoitteena on rakentaa kaikkiaan noin sadan Neste K -aseman verkosto. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan kymmeniä miljoonia euroja.

Asemilla asiakkaille tarjotaan monipuolista ja laadukasta ruokaa joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Suomen Neste K -liikenneasemat eivät ole toistensa kopioita, vaan kullakin asemalla on omat erityistarpeensa ja mahdollisuutensa sijainnista ja asiakaskunnasta riippuen.

Neste K -liikenneasemien uudistus on osa K-ryhmän lähimarkkinastrategiaa, jossa asiakkaille tarjotaan laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, nopeasti ja vaivattomasti.

Neste K Rivieran avajaisjuhlia vietettiin torstaina 30.11.2017. Liikenneaseman osoite on Kankaisten kauppatie 2, Masku. Liikenneasema sijaitsee valtatie 8 Humikkalan liittymässä.

Kuvia Neste K Rivieran avauksesta. Nauhaa leikkaamassa Maskun kunnanjohtaja Arto Oikarinen ja kauppias Niina Sevón. Nauhaa pitelemässä Keskon aluejohtaja Olli Setänen. Alakuvassa kauppias Niina Sevón puolisoineen Mika Sevónin kanssa sekä Neste K -ketjun johtaja Mikko Paukkonen (oik.).

Takaisin ylös