Suomen nuorin K-kauppiaspari aloittaa Oulussa: Satomaat panostavat kyläkauppamaiseen asiakaspalveluun

Samuel (24) ja Sara Satomaa (23) aloittavat alkuvuodesta 2018 Kaakkurin ja Kokkokankaan K-Marketien kauppiaina Oulussa ja Kempeleessä. Suomen nuorin K-kauppiaspari aikoo panostaa kaupoissaan kyläkauppamaiseen asiakaspalveluun ja asiakkaiden tarpeita vastaavaan valikoimaan.

"Kehitämme molemmissa kaupoissamme valikoimia asiakkaita kuunnellen, ja pyrimme ottamaan valikoimiin myös paikallisia tuotteita. Tärkein asia meille on kuitenkin asiakaspalvelu. Haluamme rakentaa yhdessä asiakkaidemme ja henkilökunnan kanssa kaupoistamme viihtyisiä, moderneja kyläkauppoja, joihin asiakas tulee mielellään uudelleen", K-kauppias Samuel Satomaa sanoo.

Nuoresta iästään huolimatta Satomaat ovat kaupan alan veteraaneja. Samuel aloitti K-Citymarket Kaakkurissa kärryhommissa 15-vuotiaana ja myös Sara on ollut K-Citymarket Kaakkurissa töissä 16-vuotiaasta asti. Matkan varrella Samuel on valmistunut myynnin ja markkinoinnin merkonomiksi ja suorittanut kauppiasvalmennuksen.

"Kauppiasurassa meitä kiehtoo yrittäjyys ja mahdollisuus kehittää kauppoja palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin. Olen itse kotoisin Kaakkurista, joten on ilo aloittaa kauppiasura tutuissa maisemissa", Samuel sanoo.

Samuel ja Sara työllistävät kaupoissaan kahdeksan kaupan alan ammattilaista. Kaupat ovat entisiä Siwoja. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Satomaat asuvat Oulunsalossa 2,5-vuotiaan tyttärensä Pinjan ja 9-vuotiaan koiransa Konnan kanssa. Perheen yhteisiin harrastuksiin kuuluvat valokuvaus, ulkoilu ja ajanvietto perheen ja ystävien kanssa. Samuel harrastaa vuodenajan mukaan jääkiekkoa, salibandya ja lautailulajeja, Sara viihtyy leipomisen, ruoanlaiton ja hevosharrastuksen parissa.

Samuel ja Sara Satomaan K-Marketit Oulussa ja Kempeleessä:

  • 22.1.2018 alkaen: K-Market Kaakkuri (os. Sarasuontie 1, Oulu)
  • 12.2.2018 alkaen: K-Market Kokkokangas (os. Haukkakaarto 11, Kempele)
Takaisin ylös