Pyhännällä juhlitaan uudistettua ja avaraa K-Marketia

K-Market Pyhäntä koki täydellisen muodonmuutoksen, kaupasta tuli avara ja valoisa, uuden ajan kyläkauppa. Viimeisen silauksen muutoksille tuo K-Market-ketjun raikas, oranssinsävyinen ilme. Avajaisia juhlitaan 16.2. alkaen.

K-Market Pyhäntä on läpikäynyt täydellisen uudistuksen. Remontissa kiinnitettiin huomiota kaupan energiatehokkuuteen: kylmäkalusteet ja maitokaappi uusittiin ja kaupan valaistus vaihdettiin LED-valoihin. Lisäksi pullohuone ja pullokone uusittiin ja hyllyjärjestystä muutettiin. Muutostöiden yhteydessä koko tuotevalikoima käytiin läpi ja sitä muokattiin myyntidatan ja asiakastoiveiden perusteella. Kaupan nimi vaihdettiin remontin yhteydessä K-Market Ruokakontista K-Market Pyhännäksi. Viimeisen silauksen muutostöille tuo kaupan raikas, oranssinsävyinen ilme.

”Kaupasta tuli paljon aiempaa avarampi ja valoisa, nyt täällä on helpompi asioida kuin ennen. Asiakkailta on tullut hyvää palautetta uudistuksesta”, kertoo Aki Seitajärvi.

Avajaisia vietetään torstaista 16.2. alkaen. Torstaina kaupalla on tarjolla liha- ja lohikeittoa, perjantaina kakkukahvit ja lapsille poniratsastusta kaupan pihalla. Kaupalla on myös konsulentteja maistattamassa tuotteitaan. Avajaisia juhlistetaan myös hyvin avajaistarjouksin.

K-Market Pyhäntä on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7.00–21.00, lauantaisin 8.00–21.00 ja sunnuntaisin 11.00–20.00.


Lisätietoja: K-Kauppias Aki Seitajärvi puh. 040 5711 223

Takaisin ylös