Onninen edistää muovin kierrätystä ja uusiokäyttöä Express-myymälöissä

K-ryhmä on sitoutunut EU:n tavoitteeseen, että vuoteen 2025 mennessä muovikasseja kulutetaan vuosittain korkeintaan 40 kassia asukasta kohden. Muovikassit aiheuttavat ongelmia päätyessään vesistöihin ja muualle luontoon. K-ryhmä kantaa huolta erityisesti Itämeren ja suurten järvistöjen roskaantumisesta.

K-ryhmään kuuluva Onninen toteuttaa muovilinjausta Onninen Express -myymälöissä Suomessa.

”Muovikassit eivät ole enää pääsääntöisesti vapaasti itse otettavissa vaan myyjä antaa kassin palvelutiskillä tai kassalla”, Express-yksikön johtaja Kimmo Huttunen kertoo. ”Olemme lisäksi valmistuttaneet muovisia ostoskoreja Onninen Express -painatuksella kanta-asiakkaidemme päivittäiseen käyttöön. Asiakas vie tuotteet korissa työmaalleen. Myymälöissä on lisäksi palvelupisteen läheisyydessä jaossa ylijääneitä pahvilaatikoita, joilla asiakkaamme voivat viedä tuotteita työmaalle”, Huttunen lisää.

Kesäkuussa on tulossa myyntiin suurikokoinen Onninen Express -kestokassi, jota asiakkaita rohkaistaan käyttämään työmaillaan kertakäyttöisen muovikassin sijaan.

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 47.

Tietoa Onnisesta:
Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.
www.onninen.fi

Takaisin ylös