Marjo-Riitta Konttaniemi myös Pellon toisen K-Marketin kauppiaaksi

K-Market Ylirannan kauppias Marjo-Riitta Konttaniemi (57) ottaa elokuun lopussa vastuulleen myös K-Market Kunnantien. Mukana kauppojen toiminnassa ovat myös Marjo-Riitan puoliso Sakari (60) ja kauppiasvalmennuksen ja yrittäjän ammattitutkinnon suorittanut tytär Tiina-Mari (37).

"Panostamme K-Market Kunnantiellä erityisesti hedelmä- ja vihannesosastoon, ja mahdollisuuksien mukaan lähdemme laajentamaan myös muuta valikoimaa. Toivomme uusilta ja vanhoilta asiakkailtamme paljon valikoimatoiveita, jotka pyrimme parhaamme mukaan täyttämään", K-kauppias Marjo-Riitta Konttaniemi sanoo.

Kauppiasuraa Marjo-Riitalla on takana 17 vuotta, joista viimeinen vuosikymmen K-kauppiaana. "Kauppiasurassa parasta on se kun pääsee olemaan asiakkaiden kanssa tekemisissä. Tässä työssä jokainen päivä on erilainen", Marjo-Riitta kuvailee.

Entisen Siwan työntekijät siirtyvät Marjo-Riitan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Kauppiasparin perheeseen kuuluvat myös vakuutusalalla työskentelevä poika Vesa sekä Tiina-Marin kolme lasta. Marjo-Riitta harrastaa vapaa-ajallaan lenkkeilyä ja käsitöitä.

Marjo-Riitta Konttaniemen K-Marketit Pellossa:

  • K-Market Yliranta (os. Pellontie 131)
  • 28.8.2017 alkaen: K-Market Kunnantie (os. Kunnantie 10)
Takaisin ylös