Korkeakouluopiskelijoille 5 % ostohyvitys K-ryhmän ruokakaupoista

K-ryhmä aloittaa uuden, koko Suomen kattavan opiskelijaedun tarjoamisen. Korkeakouluopiskelijat saavat jatkossa ostoksistaan 10-kertaisesti Plussaa. Tämä tarkoittaa 5 prosentin ostohyvitystä edellisen kuun ruokaostoksista. Ostohyvitys maksetaan Plussa-rahana. K-ryhmä haluaa uudella edulla tarjota myös opiskelijoille mahdollisuuden tehdä laadukkaita ja vastuullisia kulutusvalintoja.

Korkeakouluopiskelijoiden ruokaostokset muuttuvat edullisemmiksi K-ryhmän kaupoissa. Yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa opiskelevat saavat jatkossa ostoksistaan 5 prosentin ostohyvityksen, mikäli ruokaostokset K-ruokakaupoista ovat olleet kalenterikuukauden aikana yli 75€.

”Opiskelijoiden kulutustottumuksia säätelee ennen kaikkea tiukka taloudellinen tilanne, jolloin vastuullisten ostopäätösten tekeminen on vaikeaa. Toisaalta juuri nuorille vastuullisuus on tutkimusten mukaan tärkeintä. Olemme maailman vastuullisin kaupan alan yritys, joten haluamme, että myös opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä laadukkaita ja kestäviä kulutusvalintoja”, kertoo Lauri Peltola Keskon yhteiskuntavastuusta, sidosryhmäsuhteista ja viestinnästä vastaava johtaja.

Tänään käynnistyvä uusi etu maksetaan Plussa-rahana. Mikäli opiskelija on ostanut esimerkiksi syyskuussa ruokaa 100 eurolla, hän saa lokakuussa Plussa-kortilleen takaisin 5 euroa Plussa-rahana. Plussa-rahan voi käyttää missä tahansa K-ryhmän liikkeessä.

Opiskelijan K-Plussa -etu

  • Opiskelijaedut saadakseen korkeakouluopiskelijalla on oltava Opiskelijan K-Plussa -kortti.
  • Opiskelijan K-Plussa -kortti on ilmainen ja kortin voi tilata Plussa.comissa.
  • Hakemusta varten opiskelijalla tulee olla käytössään korkeakoulusähköposti ja hänen on oltava alle 32-vuotias.
  • Kortilla saa 10-kertaisesti Plussaa, eli 5 % ostohyvityksen edeltävän kuukauden ruokaostoksista, kun ostokset ylittävät kalenterikuukauden aikana 75 €.
  • Tämän lisäksi korkeakouluopiskelijat saavat etuja Caarasta, K-Raudasta ja Sotkasta.


Lisätietoja:
Outi Nylund, Johtaja, K-Plussa ja Datalähtöinen markkinointi, p. 040 532 8938, outi.nylund@kesko.fi

Takaisin ylös