K-ryhmä viidettä kertaa Joulupata-keräyksen pääyhteistyökumppanina

K-ryhmä on viidettä kertaa mukana Joulupata-keräyksen pääyhteistyökumppanina. Keräyksen varoilla tuetaan muun muassa vähäosaisia perheitä, eläkeläisiä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria.

Pelastusarmeijan Joulupata-keräyksen avaustilaisuus järjestetään torstaina 14. joulukuuta Kampin kauppakeskuksessa ja joulupadat ilmestyvät katukuvaan perjantaina 15. joulukuuta. Joulupatoja on tänäkin vuonna monen K-ruokakaupan yhteydessä eri puolilla Suomea. Keräys jatkuu jouluaatonaattoon saakka.

Joulupadat ovat tuttu näky talvisilla kaduilla, ja keräys järjestetään tänä vuonna jo 111:nnen kerran. Keräykseen osallistuminen on muodostunut monelle tärkeäksi jouluperinteeksi. Keräys on myös tärkeä osa K-ryhmän vastuullisuustyötä.

Joulupata tukee avun tarvitsijoita kotimaassa

Joulupata-keräyksen tuotto jaetaan ruokana, vaatteina ja K-ryhmän lahjakortteina vähävaraisille lapsiperheille ja syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille. Lisäksi tuotoilla järjestään perhe- ja lastenleirejä sekä erilaista harrastus- ja kerhotoimintaa.

Pelastusarmeija toivoo ensisijaisesti rahalahjoituksia padoille, koska rahalla pystytään parhaiten auttamaan ihmisiä. Joulupatoihin, joita vahditaan pääosin vapaaehtoisvoimin, voi joillakin paikkakunnilla tuoda myös ehjiä ja puhtaita vaatteita sekä lapsiperheille sopivia tavaroita.

Katupatojen tuotto käytetään juuri sen alueen vähävaraisten auttamiseen, jossa keräys on toteutettu. Joulupatojen sijainnin voi tarkistaa osoitteesta www.joulupata.fi.

Takaisin ylös