K-Citymarket Heinolan ystävällinen kassapalvelu palkittiin ketjun parhaana

K-Citymarket-ketju on palkinnut vuoden huippuosaajia. Asiakkaiden tyytyväisyys K-Citymarket Heinolan kassa- ja asiakaspalveluun siivitti myymälän kyseisen kategorian voittoon.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.11.2017

”Kassa- ja asiakaspalvelun sujuvuudella sekä henkilökunnan ystävällisyydellä on suuri vaikutus asiakastyytyväisyyteen. Heinolassa nämä olivat syksyn asiakastyytyväisyystutkimuksessa ketjun parhaita. Ennestään hyvällä tasolla olevaa kassapalvelun sujuvuutta on pystytty vuoden aikana kehittämään entisestään. Menestyksen taustalla on koko tiimin onnistunut yhteistyö”, perustelee K-Citymarket-ketjun johtaja Johanna Kontio valintaa.

”Meidän mielestämme asiakas on aina ykkönen! Hypermarketissa kassatyöntekijä voi olla ainoa henkilö, jonka kanssa asiakas on kontaktissa, ja siksi meistä on tärkeää että asiakas lähtee meiltä hyvällä mielellä. Uskomme kauppias Risto Veijasen kanssa, että pieni lisä kassapalvelussa tuo asiakkaille tunteen hyvän palvelun saamisesta. Esimerkiksi hiljaisina aikoina kassat voivat auttaa asiakasta pakkaamaan tavaroita. Kiireisinä aikoina asiakkaat taas odottavat sujuvaa, mutta silti ystävällistä palvelua, ja tässä olemme onnistuneet”, toteaa K-Citymarket Heinolan tavaratalopäällikkö Riikka Vepsä.

Asiakaspalvelupäällikkö Kirsi Varblanen mukaan Heinolan K-Citymarketissa asiakaspalautteita seurataan tiiviisti ja asiakkaiden odotuksiin pyritään aina vastaamaan. Asiakastuntemus auttaa myös resurssien kohdentamisessa: Heinolassa on runsaasti mökkejä ja loma-ajat näkyvät asiakasmäärän kasvuna.

”Ylivoimaisesti suurin osa asiakaspalautteista koskee kassojen toimintaa ja ylipäätään henkilökuntaa sekä asiakaspalvelua. Näistä noin 75 prosenttia on erittäin positiivisia tai positiivisia. Kiitämme asiakkaitamme niin positiivisista kuin rakentavistakin palautteista, joiden avulla toimintaa voidaan kehittää entisestään”, Varblane summaa.

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain huippuosaajia. Muita vuoden 2017 palkittuja olivat:

  • Vuoden K-Citymarket: K-Citymarket Järvenpää
  • Leipäkauppa: K-Citymarket Vihti Nummela
  • Luomukauppa: K-Citymarket Ruoholahti, Helsinki
  • Marjakauppa: K-Citymarket Jumbo, Vantaa
  • Äyriäiskauppa: K-Citymarket Sello, Espoo
  • Lapsiperheiden suosikkikauppa: K-Citymarket Kaakkuri, Oulu

Lisätietoja:
Tavaratalopäällikkö Riikka Vepsä, K-Citymarket Heinola p. 010 538 5620     
Viestintäpäällikkö Anni Sironen, Keskon päivittäistavaratoimiala, p. 040 543 2238

Takaisin ylös