Joulun suosikkilahjat ehtii vielä hankkia – katso mitä Suomi ostaa pukinkonttiin

Joulun hittilahjat K-Citymarketeissa ovat yhdistelmä perinteistä ja uutta, Arabiasta Zoomeriin. Tämän joulun toivotuimmissa lahjoissa näkyvät kotoilutrendi, interaktiivisuus ja Suomi 100 -juhlavuosi. Myös klassikot lautapeleistä legoihin pitävät pintansa. K-Citymarketit palvelevat laajasti joulunaikaan.

K-Citymarketien joulun suosikkilahjat ovat selvillä. Perinteisten ikisuosikkien lisäksi Suomi ostaa tänä vuonna pukinkonttiin muun muassa interaktiivisia leluja, Suomi 100 -juhlavuoden teematuotteita ja lampaantaljoja.

"Jouluna korostuu rauhoittuminen ja yhdessäolo läheisten kanssa kodin lämmössä. Toivotuimmat lahjat ovat tänäkin vuonna yhdistelmä perinteistä ja uutta. K-Citymarketit ovat laajasti auki jouluna, ja lahjaostokset ehtii vielä hyvin tehdä jouluviikon ruokaostosten yhteydessä", sanoo K-Citymarket-ketjun johtaja Johanna Kontio.

K-Citymarketien joulun 2017 kuumimmat lahjahitit:

Lapsille:

 • Interaktiiviset Zoomer-lelut. Interaktiiviset lelut olivat kovassa suosiossa jo viime vuonna. Tänä vuonna interaktiivisuus monipuolistuu ja interaktiivisten lelujen suosio lisääntyy.
 • Pelikonsolit, esimerkiksi PlayStation 4 ja Nintendo Switch peleineen, ovat kaikenikäisten kestosuosikkeja.
 • Perinteiset lautapelit, kuten Monopoly, Alias ja niiden eri versiot keräävät perheet jouluna saman pöydän ääreen.
 • Lego City ja Friends -palikkarasiat sekä pehmolelut ovat joka joulun kestohittejä.
 • Autoradat ja RC-autot säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen.
 • Stiga-kelkat ja luistimet, etenkin säiden salliessa.

Aikuisille:

 • Arabia ja Iittala. Arabian Suomi 100 -juhlamukit ovat takuuvarma lahjahitti. Iittalan Tsaikka-lasit palasivat myyntiin tuon jälkeen ja löytävät jälleen tiensä moniin joulupöytiin.
 • Aikuisten Happy Socks -sukat olivat viime joulun lahjahitti ja säilyttävät suosionsa myös tänä vuonna. Sukat sopivat myös pienemmän budjetin lahjalistalle. Suosittuja lahjoja ovat myös urheilulliset brändivaatteet ja klassiset Aino- ja Reino-tossut.
 • Merinovillaiset niskatyynyt ja lampaantaljat sekä erilaiset huovat korostuvat aina joulunaikaan, kun on aikaa kotoilla. Joulutekstiilejä on esimerkiksi Hemtex 24h -sarjassa. Myös tekstiileissä näkyy vahvasti Suomi 100 -teema: esimerkiksi Sami Vullin Finlaysonille suunnittelema sini-valkoinen Kestit-sarja satiinipussilakanoineen ja pyyhkeineen on varma lahjahitti.
 • Äänentoistolaitteet, kuten bluetooth-kuulokkeet ja -kaiuttimet. Myös Oral-B-sähköhammasharjat löytävät moneen pukinkonttiin.
 • Lahjakortit ovat takuuvarma valinta, jos lahjan saajan toiveet eivät aivan ole tiedossa. iTunesin, Google Playn, Spotifyn ja monen muun maailmanluokan brändin lahjakortin saa kätevästi oman K-Citymarketin kassalta.

K-Citymarketit laajasti auki joulunaikaan

K-Citymarketit palvelevat laajasti joulun pyhinä. Myös joulupäivänä vajaa kolmannes Suomen 81 K-Citymarketista on auki. Päätöksen aukioloajoista tekee kauppias, joka tuntee oman alueensa asiakkaat ja heidän toiveensa. Lue lisää K-ruokakauppojen joulun aukioloajoista täältä.

Takaisin ylös