Hämeenlinnan Visamäki sai trendikkään kyläkaupan

Odotettu K-Market Visamäki avasi ovensa torstaina 30.11. Alueen asukkaita palvelee jatkossa trendikäs ja ajan hermolla pysyttelevä kyläkauppa. Kauppias Kimmo Itäaho (44) luotsaa Hämeenlinnassa viittä K-Marketia.

Näin K-kauppias Kimmo Itäaho kommentoi uutta K-Market Visamäkeä.

Asiakkaista:
"Kaupan asiakaskunnassa erottuu selkeästi kolme ryhmää: viereisen HAMK:n opiskelijat, Innoparkin yrityspuisto sekä alueen asukkaat. Valikoimissa on huomioitu niin perheiden, työssäkäyvien, lounasruokailijoiden kuin opiskelijoidenkin vaihtelevat tarpeet. Olemme myös jättäneet valikoimaan reilusti tilaa asiakastoiveille, joita toivommekin runsaasti. K-Market Visamäki on trendikäs kyläkauppa, joka mukautuu joustavasti asiakkaiden toiveisiin."

Valikoimasta:
"Olemme saaneet jo etukäteen paljon asiakastoiveita, ja niissä on korostunut erityisesti lounasruokailumahdollisuus. Tähän vastaamme salaattibaarilla ja runsaalla take away -valikoimalla. Haluamme pysytellä ajan hermolla, jolloin myös mielenkiintoiset uutuudet löytävät nopeasti tiensä valikoimiimme."

Paikallisuudesta ja lähituotteista:
"Tuomme valikoimassa esille myös paikallisuutta, ja meiltä löytyy muun muassa Kiipulan puutarhan, Ossin Pullan ja Tuomolan vihanneksen tuotteita. Valikoimiin mahtuu lisää lähituotteita, joten toivomme lähialueen tuottajilta yhteydenottoja."

Henkilökunnasta:
"Olemme saaneet Visamäkeen kasaan todellisen huippuporukan! Kaupan tiimissä on sopiva sekoitus ammattitaitoa, kokemusta ja nuoruuden intoa. Työllistän viidessä kaupassani jatkossa 26 vakituista työntekijää."

Kimmo Itäahon K-Marketit Hämeenlinnassa:

  • K-Market Karhitie (os. Karhitie 2)
  • K-Market Nuppola (os. Hattelmalantie 35)
  • K-Market Kanakouluntie (os. Kanakouluntie 15)
  • K-Market Ahvenisto (os. Korsutie 15)
  • Torstaina 30.11.2017 klo 10 avattu uusi K-Market Visamäki (os. Visamäentie 16)

Kuvat: Harri Nurminen

Takaisin ylös