Wasa Stationin kauppakeskuksen ankkuriksi K-supermarket

Vaasan keskustaan, Sepänkyläntien varteen rakennettavan Wasa Stationin kauppakeskuksen ankkuriyritykseksi tulee K-supermarket. Kesko vuokraa kauppakeskuksesta 1800 neliön tilat uudelle päivittäistavarakaupalle.

Lemminkäinen suunnittelee rakentavansa Vaasan entisen linja-autoaseman noin kolmen hehtaarin alueelle uuden urbaanin monitoimikorttelin, Wasa Stationin. Kortteliin on suunnitteilla monenlaisia tiloja asumisesta viihtymiseen ja työntekoon sekä shoppailuun kauppakeskuksessa.

- Kesko haluaa olla vahvasti mukana Vaasan talousalueen kehittämisessä. Wasa Stationin kauppakeskus vilkastuttaa entisestään keskustan toimintoja ja tuo paljon odotettua lisätarjontaa Vaasaan. Kauppapaikan keskeinen sijainti mahdollistaa helpon ja tarvittaessa nopeankin asioinnin, kertoo Keskon aluejohtaja Jari Alanen.

Wasa Stationin kauppakeskukseen tulee K-supermarketin lisäksi noin 50 kauppaa ja ravintolaa, joista noin neljännes on pukeutumiseen liittyvää kauppaa.

Kauppakeskuksen vuokrattavien tilojen kokonaislaajuus on noin 21 000 neliötä, joka on noin 30 % koko hankkeen laajuudesta. Wasa Stationiin rakennetaan pysäköintitilaa 600 autolle.

Wasa Stationin rakennushankkeen suunnittelusta vastaa Lemminkäinen.

Lisätietoja
Aluejohtaja Jari Alanen, Kesko Länsi-Suomi, puh.050 620 26

K-supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, joissa on laajat ja monipuoliset tuoretuotevalikoimat. Ketjun myymälät on suunniteltu siten, että asiointi niissä on helppoa ja miellyttävää. K-supermarketien ruokaosaaminen on vahvaa ja asiakkaita palvelee yli 160 koulutettua Ruokamestaria. Ruokamestarit ovat liha- ja kalatuotteiden asiantuntijoita, jotka antavat asiakkaille tarvittaessa neuvoja ja vinkkejä niin arjen kuin juhlankin ruoanvalmistukseen. K-supermarket-ketjuun kuuluu jo yli 200 kauppaa. www.k-supermarket.fi

K – Jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Takaisin ylös