Vöyrin Rautia K-maatalous juhlii uudistusta ja 40-vuotista taivaltaan

Rautia K-maatalous Vöyri juhlistaa 40-vuotissynttäreitään ja myymäläuudistuksen valmistumista 22.-23. tammikuuta. Juhlahulinoissa on tarjolla monenmoista tapahtumaa ja esittelyä. Lisäksi kauppa tarjoaa kakkukahvit ja grillimakkarat kaikille asiakkailleen.
Kuvassa vasemmalta Fredrik Kattil, Maria Finnström, Tom Finnström ja Håkan Kattil.

Viime vuonna toteutetussa Vöyrin Rautia K-maatalouden uudistuksessa on panostettu asioinnin helppouteen, hyvään asiakaspalveluun, kattaviin tapetti-, laatta- ja lattiamateriaalinäyttelyihin.

Myymälää halkovat selkeät pääkäytävät, joiden varrelle sijoittuvat kaupan eri tuoteryhmät selkeinä, helposti hahmotettavina kokonaisuuksina. Tämä helpottaa asiakkaan omatoimista asiointia kaupassa.

Asiakaspalvelu on keskitetty palvelupisteisiin, joissa asiakas saa kokonaisvaltaista palvelua, tuotteiden valinnasta aina avaimet käteen –asennuspalveluun asti.

Vöyrin Rautia K-maatalouden kauppias Fredrik Kattil iloitsee laajennetuista myymälätiloista ja kaupan uudesta, raikkaasta ilmeestä. – Laajennuksen myötä pystymme tuomaan tuotteet paremmin esille ja lisäämään valikoimaa merkittävästi, kertoo Fredrik.

Tilaa ja nouda –palvelusta helpotusta kiireeseen
Rautia K-maatalous Vöyri on aloittanut verkossa toimivan Tilaa ja nouda –palvelun. – Palvelussa keräämme netistä tilatut tavarat asiakkaalle valmiiksi varastoon. Tuotteet ovat haettavissa noutovarastoltamme kolmen tunnin sisällä tilauksesta, mutta kuljetamme ne tarvittaessa myös työmaalle, kertoo kauppias. Lisätietoa palvelusta osoitteesta https://www.rautia.fi/verkkokauppa

Uudistetun ja laajennetun Rautia K-maatalouden myymäläpinta-ala on noin 2000 neliötä ja varastotilaa on 2500 neliötä. Laajennuksen myötä kaupan myymäläpinta-ala kasvoi 400 neliötä ja lämmin varastotila lisääntyi 300 neliöllä. Lisäksi kaupan noutopihalle rakennettiin lisää katostilaa muun muassa villoille ja puutavaralle.

Palvelukokonaisuutta täydentää kaupan piha-alueella toimiva Nesteen polttonesteiden jakelupiste.

Kauppaa jo vuodesta 1976
Rautia K-maatalous Vöyri on sukuyritys. Fredrikin isä, Håkan Kattil perusti Ab K-Lantbrukscentralen Vörå Oy:n vuonna 1976. Nykyisiin tiloihin yritys muutti vuonna 1984. Kaupassa tehtiin sukupolvenvaihdos vuonna 2005, josta lähtien Fredrik on luotsannut kauppaa.

Fredrikin lisäksi hänen siskonsa, Maria Finnström sekä Marian puoliso, Tom Finnström omistavat yrityksen ja työskentelevät siellä, Maria sisutusmyyjänä ja kassana, Tomin vastuulla on rakennustarvikkeiden myynti. Myös Fredrikin puoliso, Marina on vahvasti mukana kaupan toiminnassa. Hänen vastuulleen kuuluu yrityksen toimistotyöt.

Rautia K-maatalous Vöyri työllistää kaikkiaan 15 rauta- ja maatalouskaupan ammattilaista, joista viisi on perheenjäseniä.

Avajaisviikonloppuna paljon tapahtumia
Kauppa juhlistaa 40-vuotissyntymäpäiviään monenmoisen markkinahulabaloon merkeissä. Lapsille on luvassa poniratsastusta lauantaina klo 12-14 ja kauppa tarjoaa kaikille asiakkailleen makkaraa ja kakkukahvit perjantaina ja lauantaina. Juhlissa on mukana myös laaja joukko tuote-esittelijöitä ja kaupan pihamaalla pääsee tutustumaan muun muassa Claasin traktoreihin ja Norcarin pienkuormaajaan.

Lisätietoja
Kauppias Fredrik Kattil, Rautia K-maatalous Vöyri, puh. 0500 260 058

Rautia (www.rautia.fi) on ammattitaitoinen, paikallinen kumppani, joka tarjoaa oikeat rakentamisen ja remontoinnin tuotteet sekä palvelut sujuvasti luotettavaan hintaan. Olemme maamme laajimpia rautakauppaketjuja ja palvelemme rakentajia ja remontin tekijöitä ympäri Suomen yli 90 kaupalla - Tammisaaresta Ivaloon.

K-maatalous-ketju (www.k-maatalous.fi) muodostuu 81 K-maatalous-kaupasta.  K-maatalous-kauppiaiden asiakkaita ovat maatalousyrittäjät, koneurakoitsijat sekä hevosalan ammattilaiset ja harrastajat. K-maatalous tarjoaa luotettavasti, kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut sekä tekee viljakauppaa. Ketjun vahvuuksia ovat tuotevalikoiman, palveluiden ja jälkimarkkinoinnin kattavuus sekä oman alueensa ja paikalliset olosuhteet tuntevat K-maatalous-kauppiaat.

K –jotta kaupassa olisi kiva käydä.

 

 

 

 

 

 

Takaisin ylös