Tomas Laakso kahden K-Marketin kauppiaaksi Tampereella

Tomas Laakso (48) aloittaa K-Market Winterinmutkan kauppiaana 26.9. Lisäksi hän aloittaa myöhemmin syksyllä myös K-Market Haapalinnan kauppiaana. Laakso on ensimmäinen useamman kaupan johtamisesta vastaava kauppias Pirkanmaalla.

Tomas Laakso on aiemmin pyörittänyt kauppaa 11 vuoden ajan K-Market Tahmelassa vaimonsa Kirsin kanssa. Tomas on työskennellyt koko ikänsä kaupan alalla ja ennen kauppiaaksi ryhtymistä mm. K-supermarket Linkissä Ylöjärvellä sekä K-citymarket Lielahdessa.

Nyt Tomas aloittaa kauppiaana K-Market Winterinmutkassa 26.9. ja K-Market Haapalinnassa 28.11. K-Market Winterinmutka on Pirkanmaan ensimmäinen Siwasta K-Marketiksi muutettu kauppa, joka saa oman kauppiasyrittäjän.
- Odotamme Kirsin kanssa innolla uusia haasteita ja sitä, että pääsemme kehittämään kauppoja. Aiomme tuoda molempiin kauppoihin samaa hyvää fiilistä kuin Tahmelassakin, kertoo kauppias Tomas Laakso.

Kauppiaspari aikoo tuoda kauppoihin lisää paikallisia tuotteita valikoimiin, ja satsaa erityisesti hedelmä-, vihannes ja leipäosastoihin.

- Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleeksi. Toivomme hyvää yhteistyötä mutta samalla myös malttia. Kaikki ei muutu yhdessä yössä. Kaikki palaute on tervetullutta, sillä haluamme aidosti kehittää kaupoista alueen asiakkaita palvelevat lähikaupat, kertoo Tomas.

Tomas jatkaa toistaiseksi kauppiaana myös K-Market Tahmelassa, kunnes uusi kauppias löytyy.

Tomasilla ja Kirsillä on kaksi aikuista lasta.

Siwat ja Valintatalot K-Marketeiksi ja K-kauppiaiden hallintaan
Siwat ja Valintatalot muutetaan K-Marketeiksi vuoden 2017 kevääseen mennessä. Vuoden 2018 aikana kaikki K-Marketiksi muutetut kaupat on siirretty K-kauppiaiden hallintaan.

Arviolta 20 K-Marketiksi muutettua Siwaa ja Valintataloa siirtyy K-kauppiaille loppuvuoden aikana ja ensi vuonna jopa 200 kauppaa saa K-kauppiaan.

Samalla Kesko on siirtymässä liiketoimintamalliin, jossa yhdellä kauppiaalla voi olla useita kauppoja.

Lisätietoja: K-kauppias Tomas Laakso, puh. 040 747 2528

 

Takaisin ylös