Pitkämäen Postin palvelupiste siirtyy kesäkuussa K-supermarket Manhattanin tiloihin

Turun Pitkämäen Postin 20250 palvelut muuttavat 7.6.2016 K-supermarket Manhattanin yhteyteen. Asiakkaat saavat jatkossa postipalveluita laajoilla aukioloajoilla aamuvarhaisesta iltamyöhään myös viikonloppuisin

K-supermarket Manhattanin kauppias Veli-Pekka Hussi on tyytyväinen voidessaan jatkossa tarjota entistäkin laajemman palvelukokonaisuuden kauppansa yhteydessä.

- Postin muutto on hieno asia kuluttajille, jotka saavat jatkossa postipalvelut joka päivä klo 21 saakka. Posti täydentää Manhattanin palvelukokonaisuutta ja helpottaa asiakkaiden arkea: Alkon ja apteekin lisäksi asiakkaat voivat hoitaa myös postiasioinnin ruokaostosten kanssa samalla kauppareissulla, Hussi kertoo.

Postin palvelupiste rakennetaan K-supermarketin nykyisen Veikkaus-pisteen yhteyteen. Myymälästä lohkaistaan tarvittava tila pakettien varastointiin. Kaupan henkilökunta koulutetaan ennen avausta hoitamaan postipalveluita.

Manhattanissa palvelee myös Postin pakettiautomaatti, josta pakettien noutaminen ja lähettäminen on erityisen helppoa.

- Juhlimme tulevana syksynä kaupan 10-vuotissyntymäpäiviä. Palvelukokonaisuutta on rakennettu vuosia ja nyt Postin tulo nostaa entisestään Manhattanin erinomaisen asiakaspalvelun tasoa. Se tuo meille selkeän mahdollisuuden pärjätä kovassa kilpailutilanteessa jatkossakin, Hussi toteaa iloisena.

Pitkämäen Postin muutto Manhattanin tiloihin on osa Postin palveluverkostouudistusta, jossa se siirtää postipalvelut osasta Postin myymälöistä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Posti jatkaa toimintaa Uhrilähteenkadun toimipisteessä 7.6. alkaen yrityspisteenä. Yrityspiste palvelee yrityksiä arkisin klo 8-19.

K-ruokakaupat ovat kokeneita postipalvelujen tuottajia, sillä Postin palveluja on jo yli 170 K-kaupassa.

Lisätietoa
Kauppias Veli-Pekka Hussi, K-supermarket Manhattan, puh. 040 505 7283

K-supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, joissa on laajat ja monipuoliset tuoretuotevalikoimat. Ketjun myymälät on suunniteltu siten, että asiointi niissä on helppoa ja miellyttävää. K-supermarketien ruokaosaaminen on vahvaa ja asiakkaita palvelee yli 160 koulutettua Ruokamestaria. Ruokamestarit ovat liha- ja kalatuotteiden asiantuntijoita, jotka antavat asiakkaille tarvittaessa neuvoja ja vinkkejä niin arjen kuin juhlankin ruoanvalmistukseen. K-supermarket-ketjuun kuuluu jo yli 200 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös