”Paremman pysähdyksen taktiikka” - Kesko ja Neste uudistavat yhteisen liikenneasemaverkostonsa

Kesko ja Neste vievät Suomen liikenneasemat uudelle aikakaudelle. Uusi Neste K -liikenneasemakonsepti on rakennettu asiakkailta saadun palautteen pohjalta – tuloksena syntyi viihtyisä miljöö, huippukokin rakentama ruokalista, sisustusarkkitehdin uudistamat saniteettitilat sekä laadukkaat palvelut autoilijoille. Uudet Neste K -liikenneasemat tarjoavat kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen ”Paremman pysähdyksen taktiikan” mukaisesti.
Neste K -liikenneasemien tilojen suunnittelussa ja käytössä pyritään ekologisuuteen, viihtyisyyteen ja käytännöllisyyteen.

”Neste K -liikenneasemien uudistus on osa Keskon lähimarkkinastrategiaa – haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, nopeasti ja vaivattomasti.  Usein liikenneasemalle pysähdytään pakosta. Neste K:n Paremman pysähdyksen taktiikan mukaisesti haluamme tarjota asiakkaillemme niin hyvää palvelua, että Neste K on ohittamaton vaihtoehto kaikille tien päällä liikkuville. Muutoksessa on kyse uudenlaisesta palvelukulttuurista, jossa asiakas ja laatu ovat kaiken toiminnan ydin”, sanoo Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jorma Rauhala.

”Uuden Neste K -asemakonseptin myötä yhteistyömme Keskon kanssa syvenee entisestään. Olemme iloisia siitä, että jaamme yhteisen tahtotilan liikkeellä olevan asiakkaan ilahduttamiseksi. Oma asemaverkosto on meille erittäin tärkeä, sillä sen kautta voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuiset, Suomessa jalostetut polttonesteet sekä muut autoilijan tarvitsemat tuotteet ja palvelut. Haluamme ehdottomasti profiloitua asemien kärkeen asiakaskohtaamisessa sekä palvelu- ja tuotetarjonnassamme”, kertoo Antti Tiitola, Nesteen Öljyn vähittäismyynnin liiketoiminta-alueen johtaja. 

Neste K -liikenneasemista ei tule toistensa kopioita, vaan kullakin asemalla on omat erityistarpeensa ja mahdollisuutensa sijainnista ja asiakaskunnasta riippuen.

Neste K Teiskontien kauppias on Tuomas Hyytinen.

”Neste K -liikenneasemalla haluamme antaa kauppiasyrittäjille tilaa toteuttaa omaa näkemystään - jokainen Neste K on näin ollen erilainen ja ainutlaatuinen. Kauppias tuntee asiakkaansa ja voi räätälöidä liikenneasemansa palveluja sekä ruoka- ja päivittäistavaravalikoimia oman asiakaskuntansa tarpeita vastaavaksi”, jatkaa Rauhala.  

Maukasta ruokaa ja monipuolisia palveluja viihtyisässä ympäristössä

Neste K -asemien lähtökohtana on tarjota ylivoimaisesti paras ruokakokemus teillä liikkuville. Asemilla asiakkaille tarjotaan monipuolista ja laadukasta ruokaa, joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Liikenneasemien menukokonaisuudet on suunnitellut palkittu huippukokki Pekka Terävä. Kahvin ystäviä hemmotellaan erikoiskahvivalikoimalla.

Neste K -liikenneasemia on 100 neliön kompakteista kaupunkiasemista lähes 2000 neliön matka-asemiin. Tilojen suunnittelussa ja tilankäytössä pyritään ekologisuuteen, viihtyisyyteen ja käytännöllisyyteen. Neste K -liikenneasemien saniteettitiloissa korostuvat siisteys ja miellyttävyys. Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co:n ideoimissa tiloissa hyödynnetään muun muassa liikkuvaa kuvaa ja ääntä.

Neste K -liikenneasemat tarjoavat asiakkailleen siistit ja modernit tankkauspihat sekä laadukkaita lisäpalveluja, kuten ravintolassa ilmaisen WiFi:n, Osta ja nosta -käteisnostopalvelun, sähköautojen latauspisteen sekä viimeisintä teknologiaa edustavat QuickWash -autonpesupalvelut.

Ensimmäinen uusi Neste K -asema on avannut ovensa Tampereen Teiskontiellä 22.3.2016, ja kaikki nykyiset Nesteen ja Keskon lähes 70 yhteistä asemaa on määrä muuttaa ja uudistaa Neste K -liikenneasemiksi vuoden 2017 loppuun mennessä. Tavoitteena on rakentaa vajaan 100 Neste K -aseman verkosto. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan kymmeniä miljoonia euroja.

 

Takaisin ylös