Lasse ja Kaisa Anttila kolmen K-Marketin kauppiaiksi Liedossa ja Halisissa

Lasse Anttila (33) ja Kaisa Anttila (33) aloittavat K-kauppiasuransa 10. lokakuuta kotikonnuillaan K-Market Loukinaisen kauppiaina. Liedossa syntyneet Anttilat ottavat talven aikana vetovastuun myös K-Market Halisesta ja K-Market Ilmarisesta.

K-Market Loukinainen on Varsinais-Suomen ensimmäinen Valintatalosta K-Marketiksi muutettu kauppa, joka saa oman K-kauppiaan. K-Market Halinen on entinen Siwa ja K-Market Ilmarinen nykyinen Siwa, joka muutetaan K-Marketiksi lokakuussa. Kaupat työllistävät yhteensä parikymmentä henkilöä, jotka jatkavat vanhoina työntekijöinä.

"Aiomme laittaa itsemme ja persoonamme sataprosenttisesti peliin kauppojen hyväksi. Olemme kierrelleet paljon myymälöitä Suomessa ja ulkomailla, emmekä ole vielä kertaakaan löytäneet täydellistä kauppaa. Sellaisia lähdemme nyt rakentamaan Lietoon ja Halisiin", Lasse Anttila kertoo.

Anttilat tulevat panostamaan kaupoissaan huippuluokan asiakaspalveluun ja asiakkaiden toiveiden kuuntelemiseen herkällä korvalla. Valikoimien kartoittaminen on jo käynnissä ja muutoksia on odotettavissa nopealla aikataululla.

"Jokainen kaupoistamme on erilainen ja keskitymme vastaamaan kunkin alueen asiakkaiden tarpeisiin. Haluamme kaupoistamme enemmän kuin vain täydennysostopaikkoja. Jos vaikkapa sushi-hammasta alkaa perjantai-iltana kolottaa, meidän täytyy pystyä vastaamaan huutoon", Lasse sanoo.

Liedossa syntynyt kauppiaspari toivottaa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat mukaan kauppojen kehittämiseen. Tavoitteena on luoda kauppoihin ilmapiiri, jossa asiakkaan on helppo lähestyä kauppiaita ja henkilökuntaa.
"Tulette huomaamaan myymälöissä positiivisia muutoksia hyvinkin nopeasti. Tulkaa rohkeasti juttelemaan, tehdään yhdessä parempaa kauppaa!" Lasse kannustaa.

Lasse Anttila suoritti kauppiasharjoittelun K-supermarket Katariinassa Kaarinassa. Yhteinen taival kaupan alalla alkoi jo vuonna 2001, kun Anttilat aloittivat työt osuuskaupassa Liedossa. Tämän jälkeen kaksikolle on kertynyt kokemusta 15 vuoden ajalta eri puolilta Varsinais-Suomea muun muassa myyjän, myymäläpäällikön, marketpäällikön ja yrittäjän töistä.

Lasse ja Kaisa Anttila asuvat vanhassa hirsitalossa kahden poikansa kanssa, ja perheen kolmas lapsi syntyy marraskuussa. Vapaa-aika kuluu kotia ja pihapiiriä kunnostaessa sekä lasten harrastusten ja ruoanlaiton parissa. Perheeseen kuuluu myös kaksi lapinkoiraa.

Lasse ja Kaisa Anttilan kaupat Varsinais-Suomessa:

  • K-Market Loukinainen (os. Nenämäentie 3, Lieto), aloittavat kauppiaina 10.10.2016
  • K-Market Halinen (os. Niuskalankatu 2, Turku), aloittavat kauppiaina 13.2.2017
  • K-Market Ilmarinen (nykyinen Siwa, muuttuu K-Marketiksi lokakuussa, os. Vanha Tampereentie 868, Lieto), aloittavat kauppiaina 3.4.2017

Lisätietoja:
K-kauppias Lasse Anttila, p. 0400 632 324.
K-kauppias Kaisa Anttila, p. 044 295 0260.

Takaisin ylös