K-ryhmä tukemassa Hyvä joulumieli -keräystä

K-ryhmä on jälleen mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä. Hyvä joulumieli -keräyksen tuotoilla annetaan joulu myös niille lapsiperheille, joilla siihen ei muuten olisi varaa.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti järjestävät tänäkin vuonna vähävaraisia lapsiperheitä tukevan Hyvä Joulumieli -keräyksen. Keräyksen tuotto käytetään ruokalahjakortteihin, joilla vähävaraiset perheet voivat hankkia ruokatarvikkeet jouluateriaansa. K-ryhmä on mukana sekä keräyksessä että mahdollistamassa lahjakorttien lunastuksen K-ruokakaupoista. Hyvä Joulumieli -keräys täyttää 20 vuotta.

Köyhyys koskee yli 100 000 lasta Suomessa. Se kaventaa lapsen mahdollisuuksia osallistua ja aiheuttaa ulkopuolisuutta ja pahoinvointia. Vaikein tilanne on yksinhuoltajaperheillä, joista monet joutuvat turvautumaan toimeentulotukeen.

Hyvä Joulumieli -keräys ilahduttaa kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä ruokalahjakorteilla. Vuoden 2016 tavoitteena on 2,1 miljoonan euron keräystulos. Keräyksen tuotolla 30 000 perhettä saa 70 euron arvoisen lahjakortin, jolla voi ostaa ruokaa joulupöytään K-ruokakaupoista, Lidlin myymälöistä tai S-ryhmän ruokakaupoista.

Keräys järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1997. Keräyksen 20-vuotisen historian aikana yhteensä 200 500 perhettä on saanut lahjakortin.

Osallistu ja auta

Hyvä joulumieli -keräykseen voit osallistua kolmella tapaa. Lue lisää www.hyvajoulumieli.fi

Keräystili: Tee tilisiirto keräystilille FI17 1596 3000 2020 20. Kirjoita viestikenttään "HJM".

Lahjoituspuhelin: Soita numeroon 0600-16555, puhelin hinta 10,01 €/puhelu + pvm/mpm.

Tekstiviestilahjoitus: Lähetä tekstiviesti HJM numeroon 16499 ja lahjoitat keräykseen 10 €.

Takaisin ylös