Henri Karppinen palaa kotiseuduilleen K-Market Eväsrepun kauppiaaksi

Henri Karppinen (23) ja hänen puolisonsa Veera Ukonmaanaho (24) ovat Kestilän K-Market Eväsrepun uudet kauppiaat. Nykyiset kauppiaat Hanna ja Pertti Rousu siirtyivät Ouluun K-Market Heinäpään kauppiasyrittäjiksi.

Henri on Suomen nuorin K-kauppias

Henri on aloittanut työuransa 15-vuotiaana K-Market Eväsrepussa ja sillä tiellä hän kertoo olevansa. Henrillä on kaupallinen koulutus ja hän on opiskellut ahkerasti työn ohessa mm. esimiehen erikoisammattitutkinnon ja Ruokakeskon kauppiasvalmennuksesta hän saa paperit toukokuussa. Veeralla on niin ikään kaupallinen koulutustausta ja hän on työskennellyt Pentikillä. Veeralla on myös valmistujaisjuhlat toukokuussa, hän valmistuu puutarhuriksi.

- Työhistoriassani en ole ollut oikeastaan muissa töissä ollut kuin kaupassa. Aloitin K-Market Eväsrepussa 15-vuotiaana Marilla ja Mikalla kesätöissä ja tällä polulla ollaan. Kauppiasura on ollut pitkään haaveeni, ja olen pyrkinyt kouluttamaan itseäni juuri tätä unelmatyötä kohti, ja on aivan mahtavaa päästä toteuttamaan unelma-ammattiani kotikylälle, kauppaan josta työurani aikanaan aloitin, Henri iloitsee.

 - Asiakaspalvelu tulee olemaan kauppamme päivittäisessä toimimisessa tärkein elementti. Aiomme keskittyä myös erityisesti tuotteiden laatuun sekä tuoreuteen. Pyrimme muokkaamaan kauppamme valikoimaa asiakastoiveiden mukaiseksi. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kauppaamme, olemme kaupalla juuri teitä varten! Olemme molemmat maalta kotoisin, minä täältä Kestilästä ja Veera Ylikiimingistä, joten emme olisi parempaa paikkaa voineet toivoa! Hanna ja Pertti ovat pitäneet kaupan hienossa kunnossa joten meidän on hyvä lähteä siitä jatkamaan, Henri jatkaa.

 -  Ison kiitoksen haluan antaa Mari ja Mika Mustoselle, joiden luona olen saanut olla mahtavassa opissa koko työurani!, kiittelee Henri.

Henri kertoo, että hänen ja Veeran perheeseen kuuluu kaksi pientä terhakasta koiraa, jotka pitävät huolen siitä, että tuore kauppiaspari pääsee ulkoilemaan päivittäin.

K-Market Eväsrepun henkilökunta, neljä työntekijää, jää uusien kauppiaiden palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Valokuvan Henri Karppisesta ja Veera Ukonmaanahosta voi ladata aineistopankistamme: www.kesko.fi/media Aineistopankista osiosta ajankohtaista

K-Market-ketjusta syntyy Suomen kattavin ja palvelevin lähikauppaverkosto, joka on lähellä jokaista suomalaista. Nämä 2020-luvun lähikaupat tarjoavat tuoreen ja laajan valikoiman, kattavat palvelut ja luotettavan kilpailukykyisen hintatason, helposti ja nopeasti. Kaikki hyvä on lähellä - www.k-market.fi.

Takaisin ylös