Cello-sisämaalit saivat Joutsenmerkin

Rautakeskon Cello-sisämaaleille on myönnetty Joutsenmerkki. Joutsenmerkki on valinnut Cello-sisämaalit helmikuun Joutsenmerkki-tuotteeksi. Kevään aikana myyntiin tulee myös Joutsenmerkitty ulkomaali.

Cello on ilmeensä uudistanut oma tavaramerkkimme. Joutsenmerkin ovat saaneet seuraavat korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset sisämaalit: Cello Decor, Cello Feel, Cello Loft ja Cello Serra. Cello-maalit ovat myynnissä K-raudoissa ja Rautiossa.  

-Joutsenmerkin saaminen on meille tärkeää, sillä sen avulla haluamme viestiä tuotteiden vastuullisuudesta, ympäristöystävällisestä elinkaaresta ja omien merkkiemme laadukkuudesta, Keskon tuotepäällikkö Timo Vanninen kertoo.  

Vannisen kokemuksen mukaan asiakkaat haluavat yhä enemmän ja enemmän ostaa vastuullisia ja laadukkaita tuotteita. 

-Nämä ovat tärkeitä asioita, koska maalausprojekteja ei tehdä joka vuosi.  

Joutsenmerkityt sisämaalit:
• eivät sisällä syöpää aiheuttavia tai myrkyllisiä aineita
• eivät sisällä raskasmetalleja
• ovat testatusti riittoisia, tarttuvia, veden-, pesun- ja kulutuksenkestäviä

Joutsenmerkki ohjaa hyviin valintoihin

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden yhteinen ympäristömerkki, jonka tavoitteena on edistää kestävää kehitystä. Merkin avulla kuluttajia ja muita ostajia ohjataan valitsemaan ympäristön kannalta viisaasti. Merkin avulla myös kannustetaan valmistajia ja palveluntarjoajia tarjoamaan ympäristön kannalta parempia vaihtoehtoja. Joutsenmerkki kertoo tuotteen olevan ympäristön kannalta parhaiden joukossa.

Joutsenmerkki valitsee joka kuukausi Kuukauden Joutsenmerkkituotteen. Cello-sisämaalit valittiin kuukauden tuotteeksi helmikuussa 2016.

Takaisin ylös