Valtteri Markkula ja Maria Nieminen ovat K-market Roihuvuoren uusi kauppiaspari

Valtteri Markkula (33) ja Maria Nieminen (33) aloittavat K-market Roihuvuoren kauppiaina 2.1.2016.
Valtteri Markkula ja Maria Nieminen ovat K-market Roihuvuoren uusi kauppiaspari

Valtteri on toiminut kauppiaana K-market Perkkaassa Espoossa puolitoista vuotta.

"Asuimme pitkään Roihuvuoressa ennen Laajasaloon muuttoa. Meistä on todella hienoa päästä kauppiaiksi tuttuun kauppaan, jota nykyinen kauppias on kehittänyt asiakaslähtöisesti palvelemaan roihuvuorelaisia”, Valtteri-kauppias juttelee.

Roihuvuoressa kauppiasparia viehättää erityisesti alueen yhteisöllisyys ja monipuolista valikoimaa arvostava asiakaskunta. Kauppiaspari tietää, että luomutuotteet ja lähiruoka ovat tärkeä osa roihuvuorelaisten arkea.

Valtteri ja Maria kertovat panostavansa uudessa kaupassaan erityisesti tuoretuotteisiin, monipuoliseen valikoimaan ja hyvään palveluun.

”Haluamme osaltamme helpottaa erityisesti lapsiperheiden kiireistä arkea ja toisaalta tarjota myös pienille talouksille sopivan valikoiman. Tavoitteenamme on kehittää kauppaa vahvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi ja huolehtia siitä, että kaupassa on kiva käydä."

Valtterin ja Marian perheeseen kuuluvat 3-vuotias Eveliina ja 7 kuukauden ikäinen Elias, jonka kanssa Maria on kotona hoitovapaalla.

Lisätietoja: K-kauppias Valtteri Markkula puh. 040 724 3689

K-kauppiaat

Suomessa on tällä hetkellä noin 1200 K-kauppiasta, joista ruokakauppiaina toimii noin 900 yrittäjää. K-kauppiasyrittäjä tuo hyvän palvelun, osaamisen ja paikallistuntemuksen kautta lisävoimaa ketjutoimintaan. K-kauppiaat vastaavat kauppansa asiakastyytyväisyydestä, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta.

Takaisin ylös