Suomen toinen K-rauta Express avataan Espoon kauppakeskus Sellossa

Suomen toinen K-rauta Express –konseptin myymälä avataan Espoossa kauppakeskus Sellossa torstaina 12.11. klo 9. Kauppa sijaitsee entisissä Postin tiloissa. Yrittäjänä uudessa myymälässä toimii K-rauta Espoon keskuksen kauppias Antti Hiilesniemi.

Kauppakeskus Sello valikoitui kauppapaikaksi suurten asiakasvirtojensa ja hyvien liikenneyhteyksiensä ansiosta. Kauppaan pääsee helposti, vaikka asiakkaalla ei olisi omaa autoa.

Sellon K-rauta Expressissä on myymälätilaa noin 400 neliötä. Kaupan valikoima on rakennettu palvelemaan kaupunkilaisten rautakauppatarpeita – kaupasta löytyy kodin pintamateriaaleja, maaleja, pienrautaa ja työvälineitä.

 K-raudan verkkokaupan noutopisteautomaatti sijoittuu myymälän etuosaan ja sieltä voi noutaa verkkokauppaostokset vaivattomasti. Samassa tilassa ovat myös Postin ja DHL:n pakettiautomaatit.

"Verkkokaupassamme on 20 000 tuotetta. Marraskuusta eteenpäin voi ajatella, että ”tilaa verkosta, nouda Sellosta”. Maalien sävytyskone on aivan kassan vieressä, joten tämän nopeammin et saa mistään toivomaasi sävyyn sävytettyä maalia", kauppias Antti Hiilesniemi lupaa.

Sellon K-rauta Expressin palveluihin kuuluvat myös suunnittelupalvelut. Asiantuntijan avustuksella asiakas voi suunnitella esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön.

"Meillä voi suunnitella ja tilata esimerkiksi kokonaisen kylpyhuoneremontin yhdellä sopimuksella. Myös pienemmät asennustyöt tai vaikka huoneiston maalauksen saa kauttamme nopeasti", kauppias sanoo. 

K-rauta Express Sellon avajaisia juhlistetaan koko avajaisviikonlopun ajan, jolloin joka päivä 100 ensimmäiselle asiakkaalle jaetaan muun muassa yllätyskassi.

 Jotta rautakaupassa olisi kiva käydä

 "K-rauta Express -konseptin ideana on tarjota kaupunkilaisasiakkaille entistäkin helpompaa ja nopeampaa asiointia - ostokset voi tehdä vaikka työmatkan yhteydessä ilman autoa tai tuotteet tilata verkkokaupasta mukaan otettavaksi. Teemme kaikkemme, jotta kaupassa olisi kiva käydä", K-raudan ketjujohtaja Virpi Viinikainen sanoo.

K-rauta Expressin kuulumisia ja uutisia voi seurata Twitterissä ja Instagramissa aihetunnisteella #krautaexpress sekä K-raudan Facebook-sivuilla http://www.facebook.com/KrautaSuomi.

Lisätietoja:

K-rauta-ketjun ketjujohtaja Virpi Viinikainen, puh. 050 527 2881

Projektipäällikkö Liisa Väänänen, K-rauta Express, puh. 050 441 6381

K-kauppias Antti Hiilesniemi, K-rauta Express Sello, K-rauta Espoon keskus, puh. 0400 710917

 www.k-rauta.fi

Kansainvälinen K-rauta on rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen paras kumppani. K-rauta on Dream Builder, joka auttaa ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaidensa unelmat. Palvelemme asiakkaitamme kattavin sähköisin palveluin ja Suomessa paikallisesti 44 K-raudassa Kirkkonummelta Rovaniemelle.

K – Jotta kaupassa olisi kiva käydä

 

 

 

Takaisin ylös