Sotka avaa Karjaalla uuden myymälän

Huonekalujen vähittäiskauppaketju Sotka avaa uuden Karjaan myymälänsä torstaina 25.6. Uusi myymälä sijaitsee entisen myymälän naapurikiinteistössä, osoitteessa Lepinpellonkatu 3.

Karjaan, Raaseporin ja sen lähikuntien huonekaluasiakkaat löytävät uuden Sotkan helposti kaupungin sisääntuloväylän ja Hankoon johtavan valtatien risteyksestä. Autoileville asiakkaille on piha-alueella runsaasti pysäköintitiloja. Hyvän saavutettavuuden ja näkyvän sijainnin vuoksi alueesta ovat kiinnostuneet myös muut kaupan alan toimijat. Sotkan naapureina toimivat jo Sportia ja Jysk.

"Sotkan asiakaslupauksessa painotamme asiakkaan helppoa asiointia myymäläs-sämme, selvittää Sotka-ketjun johtaja Sami Tyven.  Kauppapaikka, sen sijainti ja kaupantekoa varten sopivat tilat ovat ensiarvoisen tärkeitä tekijöitä, jotka olennaisesti vaikuttavat asiakaslupauksemme lunastamiseen", lisää Tyven.

Karjaan Sotkan uudet myymälätilat on toteutettu ketjun viimeisimmän konseptin mukaan. Käytössä olevat neliöt on hyödynnetty tehokkaasti asiakkaiden kaupankäynnin helpottamiseksi. Kalusteiden ja valaistuksen uusimisen tuloksena myymälän yleisilme on raikas ja valoisa.

"Väljät käytävät edesauttavat asiakkaiden vaivatonta kulkua myymälässämme. Uusien myymäläkalusteiden avulla tiloista tuli selkeät ja saamme tuotteillemme näyttävät esillepanot", kertoo Karjaan Sotkan myymäläpäällikkö Sanna Forsström.

Karjaan Sotka työllistää myymäläpäällikön lisäksi kolme henkilöä. 

Lisätietoja:
Johtaja Sami Tyven, Sotka-ketju, puh.040-581 4577
Myymäläpäällikkö Sanna Forsström, puh.01053 56431

Indoor Group Oy on ketjukonsepteillaan johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa. Yhtiöön kuuluu vähittäiskauppaketjut Asko ja Sotka, oma sohvatehdas Insofa Oy sekä tytäryhtiö Virossa. Indoor Group -konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 176,2 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin 639. Asko-ketjuun kuuluu 36 ja Sotka-ketjuun 50 myymälää Suomessa. Kummallakin ketjulla on neljä myymälää Virossa. Indoor Group Oy on Kesko Oyj:n tytäryhtiö.

Takaisin ylös