Ruoan hinta puhuttaa

Viime päivien ajan on mediasta saatu lukea ruoan hinnasta ja kauppojen hintojen alennuksista. Myös K-ruokakaupoissa alennettiin viime vuoden aikana satojen tuotteiden hintoja. Marraskuusta alkaen pysyvästi alennettuja hintoja on markkinoitu ”Tuntuvasti halvemmat hinnat” -teemalla.

Nykyisessä tilanteessa asiakkaiden käytettävissä on vähemmän rahaa ruoan hankitaan. Tähän olemme vastanneet laskemalla määrätietoisesti hintoja alaspäin. Esimerkiksi  Yli 400 tuotteen hintoja laskettiin kaikissa K-citymarketeissa, K-supermarketeissa, K-marketeissa ja K-extroissa ympäri Suomen marraskuussa. Tämän lisäksi noin 100 tuotteen hintaa laskettiin vielä tammikuun alussa. Vuonna 2014 lanseerattu K-ruokakauppojen oma merkki K-Menu hinnoitellaan markkinoiden edullisimmaksi. Tällä hetkellä K-Menu-tuotteita on jo yli 100.
 
Ostetuimpien tuotteiden hinnat tarkistettiin
 
Hintakeskustelun seurauksena olemme vielä keskiviikkona 21.1. alentaneet K-citymarketin ja K-supermarketin hintoja erityisesti ostetuimpien tuotteiden osalta, esimerkiksi maidossa ja juustossa. Myös K-marketin hintoja tullaan tarkistamaan. Tästä viestimme asiakkaillemme sähköisillä uutiskirjeillä. Jatkamme kilpailijoidemme hintatason tarkkailua, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkossakin edullisen kokonaisostoskorin.
 
Tavoitteenamme parhaat ruokakaupat
 
Hinta ei ole asiakkaan ainoa valintakriteeri valittaessa ruokakauppaa. K-ruokakauppojen kilpailuetuja ovat ylivoimaiset tuoreosastot, ammattitaitoinen palvelu, laajimmat valikoimat, suomalaiset tuotteet ja Pirkka, joka on hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras tuotesarja. Tavoitteenamme on aina ollut tarjota asiakkaille parhaat K-ruokakaupat parhailla paikoilla. Olemme jatkossakin ennen kaikkea laadukas, mutta myös erittäin hintakilpailukykyinen ruokakauppa hyvää ruokaa arvostaville asiakkaillemme.

Takaisin ylös