Kesko myy Keravan keskustasta kiinteistöjä SRV:lle

Kesko ja rakennusyhtiö SRV ovat sopineet kiinteistökaupoista, joissa Keskon ja Keskon Eläkekassan omituksessa olevat kaksi kiinteistöä siirtyvät SRV:n omistukseen. Kun SRV:n kauppakeskus Keravan keskustaan valmistuu, Kesko vuokraa sieltä lähes 2000m2 tilaa uudelle K-supermarketille.

Kesko ja Keskon Eläkekassa ovat omistaneet Keravan keskustassa kaksi kiinteistöä kävelykadun länsipäässä. Nyt niin sanottu Kahverin kiinteistö, jossa aikanaan toimi K-supermarket ja Petteri-kiinteistö, jossa aikanaan toimi Intersport, siirtyvät SRV:n omistukseen asemakaavan muutoksen vahvistuttua.

Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä on tyytyväinen ratkaisuun ja siihen, että Keravan keskustan kehittäminen käynnistyy nyt todenteolla.

-  Lähdemme mielellämme mukaan tähän hankkeeseen myymällä kiinteistömme SRV:lle. Uskomme, että heidän esittämänsä malli liike- ja asuinrakentamisen yhdistämisestä takaa erinomaiset menestymisen mahdollisuudet myös uuteen kauppakeskukseen sijoittuvalle K-supermarketillemme.

Uusi K-supermarket täydentää keskustan palveluja

Keravan keskustassa on Heikkilän mukaan tilausta K-supermarket-kokoluokan laadukkaalle ruokakaupalle.

- Keskustan uuteen kauppakeskukseen sijoittuva K-supermarket keskittyy erityisesti laajaan ja monipuoliseen tuoretuotteiden valikoimaan sekä hyvään palveluun. Keskeisen sijaintinsa ansiosta sinne on helppo tulla myös jalan tai pyörällä. Uusi kauppa lunastaa valmistuttuaan K-ryhmän uuden asiakaslupauksen K – jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Lisätietoja: Kesko Etelä-Suomi, aluejohtaja Timo Heikkilä puh.0500 496170

Kesko on maailman viidenneksi vastuullisin yritys (The Global 100 Most Sustainable Corporations in the World). Olemme vähittäiskaupan osaaja, jonka ketjuilla on noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Kauppojemme kautta tuomme elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään.

Takaisin ylös