Ilkka Heikkisestä K-market Metsokankaan kauppiasyrittäjä

Ilkka Heikkinen (37) ottaa uuden rakenteilla olevan Oulun Metsokankaan K-marketin kauppiasvastuun. Metsokangas on Ilkan kolmas kauppapaikka.

Ilkka Heikkinen siirtyy Ouluun Kajaanin K-market Komiahosta, jossa hän on toiminut kauppiaana viiden vuoden ajan. Ilkan ensimmäinen kauppapaikka oli K-market Kello. Koulutukseltaan Ilkka on tradenomi ja hän on saavuttanut diplomikauppiaan arvonimen suoritettuaan yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ja toimittuaan hyvän kauppiastavan mukaisesti. Hän on opiskellut ahkerasti vielä työn ohessa kaupan alan johtamista ja yrittäjyyttä.

Ilkan perheeseen kuuluu neljävuotias tytär ja kaksi koiraa. Työn vastapainoksi Ilkka harrastaa kuntosalia, eräilyä ja musiikkia.  Ilkka on syntyisin Suomussalmelta, Ouluun hän on muuttanut opiskelujen takia ja asunut aikaisemmin siellä jo 11 vuotta.

Ilkka haluaa olla uuden ajan lähikauppias

- Otan suurella innolla vastaan minulle tarjotun uuden haasteen K-market Metsokankaan kauppiaana, Ilkka vakuuttaa.  Lähden kehittämään kaupasta parasta mahdollista uuden ajan lähikauppaa asiakkaita kuunnellen. Minulle ykkösasioita kaupassa ovat asiakaspalvelu ja hyvä, iloinen ja välitön ilmapiiri. Luonnollisesti myös tuotevalikoimat rakennellaan asiakkaita mahdollisimman hyvin palveleviksi. Käytän tulevassa kaupassani aktiivisesti sosiaalista mediaa, joka mahdollistaa tänä päivänä jatkuvan vuoropuhelun asiakkaiden kanssa toiminnan kehittämiseksi. Haluan olla asiakkaille helposti lähestyttävä oma lähikauppias, lupaa Ilkka.

- Henkilökunnan rekrytoinnin aloitan lokakuun aikana ja rekrytoitava henkilöstömäärä tulee olemaan noin 6-7 oikealla asenteella varustettua kaupan osaajaa tai tulevaisuuden lupausta, kertoo Ilkka.

K-market Metsokankaan rakennustyöt ovat käynnistyneet tänä keväänä ja kauppa avataan jouluksi 2015.

Lisätietoja:
Diplomikauppias Ilkka Heikkinen, puh. 040 568 4470

Valokuvan Ilkka Heikkisestä voi ladata osoitteesta: http://bit.ly/1SFMJae

K-market on laadukas ja luotettava ruokakauppa lähellä asiakasta. K-marketeista asiakas saa hyvien perusvalikoimien lisäksi lämpimän lähileivän, laadukkaat hedelmät ja vihannekset, monipuoliset valmisruokavaihtoehdot sekä parhaat lähipalvelut. K-market-kauppoja on myös monien liikenne- ja matka-asemien yhteydessä. Saatavilla ovat laajat ja laadukkaat Pirkka-tuotteiden valikoimat. K-marketeja on kaikkiaan 375 kpl. www.k-market.fi

Takaisin ylös