K-ryhmä lisää merkittävästi koronan kotitestien myyntipaikkoja: antigeenitestit jatkossa K-ruokakauppojen lisäksi K-Raudan, Onnisen ja urheilukauppojen valikoimaan

K-ryhmä tuo koronan kotitestit K-ruokakauppojen lisäksi K-Rautoihin, Onninen Express -myymälöihin sekä Intersport- ja Budget Sport -liikkeiden valikoimaan. Tavoitteena on kattaa suomalaisten kasvanutta kotitestikysyntää aiempaa paremmin.  

Koronan kotitestien myyntipaikkoja on tammikuussa K-ryhmän kaupoissa yli 200 aiempaa enemmän, sillä kotitestit saapuvat myös K-Rautojen, Onninen Express-myymälöiden sekä Intersportien ja Budget Sportien valikoimaan.  

K-ryhmä arvioi, että koronan kotitestien korkein kysyntäpiikki on vielä edessäpäin. Myyntipaikkojen laajentaminen K-ruokakauppojen lisäksi kattamaan K-Raudat, Onninen Express -myymälät sekä Intersport- ja Budget Sport -liikkeet mahdollistavat sen, että yhä useampi saa hoidettua kaikki ajankohtaiset asiansa yhdellä asiointikäynnillä. 

“Valjastamalla K-ryhmän laajan myymäläverkoston antigeenitestin myyntipaikoiksi haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mahdollisuuden napata koronan kotitesti mukaansa helposti. K-Rauta ja Onninen Express-myymälöistä myös rakentamisen yritysasiakkaat saavat antigeenitestit hankittua muun asiointinsa ohella. Myyntipaikkoja lisäämällä toivomme pystyvämme vaikuttamaan myös rakennusalan haastavaan koronatilanteeseen,” Keskon rakentamisen ja talotekniikan tavarakaupan johtaja Petteri Niemi sanoo. 

“Muun muassa ostopaikkoja lisäämällä K-ryhmä haluaa osaltaan varmistaa yhteiskunnan pyörien pysymisen käynnissä myös tulevina viikkoina. K-ruokakaupoissa kotitestien myynti painottuu tällä hetkellä eniten Uudellemaalle, Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaalle, mutta myös muilla alueilla nähdään kasvavaa kysyntää.  Testejä ei ole syytä hamstrata suuria määriä, vaan hankinta on varmistettu viikoiksi eteenpäin ja myymälöihin virtaa täydennystä päivittäin,” Keskon päivittäistavarakaupan tavarakaupan johtaja Harri Hovi kertoo. 

Takaisin ylös