Ensi kertaa Jyväskylässä: Ruokakaupan ostokset kotiovelle jopa muutamassa kymmenessä minuutissa

Ruoan verkkokaupan pikatoimitukset kasvattavat suosiotaan ja pian ne ovat saatavilla myös Jyväskylässä, kun K-ryhmä ja Wolt aloittavat kaupungissa yhteistyön. Tästä päivästä lähtien asiakas voi tehdä Wolt-sovelluksen kautta tilauksen K-Market Torikeskukseen, josta Woltin lähettikumppanit kuljettavat ruokaostokset pikana asiakkaan kotiovelle. Ruokakaupan tarjonnan nopeisiin toimituksiin yhdistävä toimintamalli on Jyväskylässä uusi.

”Ruoan verkkokauppa kehittyy Suomessa kovaa vauhtia, ja samalla sen palvelutavat monipuolistuvat. Pikatoimitukset on otettu pääkaupunkiseudulla asiakkaiden parissa hyvin vastaan ja nyt laajennamme tämän toimitustavan myös jyväskyläläisten saataville”, Keskon ruoan verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen johtaja Antti Rajala kertoo.

Palvelun tarjoamisen Wolt-sovelluksen kautta aloittaa tänään torstaina K-Market Torikeskus.

 “Olemme huomanneet, että nopeat kuljetukset ruokakaupoista ovat asiakkaidemme arjen helpottamisessa hyvin keskeisessä roolissa. Ruokakauppoja on toivottu Woltiin paljon, ja olemme valtavan iloisia voidessamme aloittaa nopeat kotiinkuljetukset K-Marketista myös Jyväskylässä”, sanoo Woltin Suomen maajohtaja, Henrik Pankakoski.

Tarjolla monipuolinen valikoima – kokemukset pikatoimitusostosten sisällöstä yllättäneet

Asiakkaille on tarjolla Woltin kautta noin 1 500 tuotteen valikoima.

”Valikoimasta on pyritty tekemään asiakkaiden kannalta mahdollisimman monipuolinen ja erilaiset tarpeet huomioiva. Se sisältää erityyppisiä arjen perustuotteita, minkä lisäksi meillä on mahdollista täydentää valikoimaa asiakastoiveiden mukaan kaupan omilla, esimerkiksi paistopistetuotteilla, K-Market Torikeskuksen kauppias Samuli Koskinen kertoo.

Kaupan toimitusalue ulottuu Jyväskylän keskustasta esimerkiksi Ristikiveen, Jyskään, Palokkaan ja Kypärämäelle, ja toimituksia tehdään seitsemänä päivänä viikossa aamusta iltaan. Toimitusmaksun hinta alkaa 1,90 eurosta ja se noudattaa Woltin yleistä, matkaan perustuvaa porrastettua hinnoittelua. Tuotteiden hinnat ovat kaupan normaalihintoja.

”Odotamme innokkaasti kokemuksia, miten jyväskyläläiset ottavat palvelun vastaan. Pikatoimitukset toimivat hyvin esimerkiksi nopeassa lounastarpeessa tai viikonloppuherkkujen hankkimisessa, mutta myös vaikkapa tilanteessa, jossa päivällisen teko olisi alkamassa mutta raaka-aineita uupuu”, Koskinen toteaa.

”Pikatoimituksella tilattavien ostosten sisältö on ollut meille K-ryhmässä yllätys, sillä oletuksena oli että tilauksissa korostuisivat vahvasti snack-tyyppiset tuotteet tai valmiit ateriat. Virvoitusjuomat, valmisruoka ja makeiset ovat olleet suosittuja, mutta yksittäisissä tuotteissa ainakin pääkaupunkiseudulla korostuvat myös esimerkiksi jauheliha, kurkku, avocado, banaani ja tomaatit, eli hyvin arkiset tuotteet”, Rajala vahvistaa.

Takaisin ylös