Kouvolan Asuntomessuilla mukana K-Raudan Ainoakoti – Villa Lande on kahden aikuisen saavutettu unelma

Kodikas Villa Lande on suunniteltu kahden aikuisen kakkosasunnoksi, jonne kotiudutaan ajan kanssa. Villa Lande kuuluu Ainoakoti-talomallistoon, joka on saatavilla K-Raudoista kautta maan.

Kouvolan Asuntomessujen kohde 23, Villa Lande, on toinen koti Helsingissä työvuodet viettäneelle pariskunnalle. Kouvolan kotiin kotiudutaan vähitellen niin, että lopulta asunto on vihreiden vuosien tukikohta.

”Olen iloinen, että voimme esitellä Asuntomessuilla helposti saavutettavissa olevan kodin. Villa Lande on hyvä esimerkki Ainoakodin laajasta mallistosta, josta löytää helposti erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin sopivan talon. Talot ovat myös helposti muokattavissa asukkaiden elämänvaiheiden ja toiveiden mukaan,” kommentoi Timo Lukkarila K-Raudasta.

 

 Kouvolan Asuntomessualueella Pioneeripuistossa sijaitsee muuttovalmis Ainoakoti.

Tule tutustumaan Kouvolan Asuntomessujen Ainoakoti Villa Landeen sekä hakemaan ideat kaupunkiasumisen ja maaseutukodin parhaat puolet yhdistävään kakkoskotiin. Kouvolan Asuntomessut ovat avoinna 12.7.-11.8.2019.

Ainoakoti Villa Lande, kohde nro 23

4h+k+s+tekninen tila+autokatos/varasto

Huoneistoala 136 m2

Tontti 881 m2

Rakennuksessa kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Tutustu Ainoakoti-mallistoon

Katso vuoden 2018 Asuntomessukohde

Lisätietoja:

Timo Lukkarila, Product Manager, K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kauppa,

050 619 75 timo.lukkarila@kesko.fi

Mere Sundqvist, PR Producer, K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kauppa,

050 433 40 78 mere.sundqvist@kesko.fi

K-Rauta – Yllättävän helppoa

Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 133 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. K-Rauta.fi

Takaisin ylös