K-Market Tikkurin remontti tuo uusia tuotteita ja palveluita asiakkaille

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.9.2019

K-Market Tikkurissa Vantaan Asematiellä päästään remontoimaan kuukauden vaihteessa kauppa uuteen uskoon. Uudistettu kauppa on asiakkaiden ihailtavana lokakuun puolivälissä.

Asiakkaita hemmotellaan runsailla valikoimilla ja vastajauhetulla kahvilla

”Käymme remontin lisäksi koko tuotevalikoimamme läpi ja räätälöimme sitä asiakaskuntamme näköiseksi, tulkaa esittämään lisää toiveita!” kauppias Olli-Pekka Haimila kehottaa.

Remontissa kauppaa uudistetaan siitä näkökulmasta, että asiointi on mahdollisimman sujuvaa, nopeaa ja vaivatonta. Mukaan otettavien syötävien ja välipalojen valikoimat kasvavat ja niiden sijoittelu kauppaan tehdään helpoksi.

”Nopeasti mukaan otettavien syötävien lisäksi teemme vahvat panostukset hedelmiin, vihanneksiin, leipään ja pientuottajien tuotteisiin”, kertoo kauppias Olli-Pekka. ”Tikkurin suositut kaupassa itse tehdyt täytetyt leivät saavat arvoisensa paikan. Kahvit keitetään pienpaahtimon pavuista kaupassa vastajauhettuina, saadaan mahtavat tuoksut kauppaan!”, kehaisee Olli-Pekka.

Palveluvalikoima kasvaa ja pysäköinti helpottuu

K-Market Tikkuri tarjoaa jatkossa laajat pakettipalvelut, kun remontissa kaupan yhteyteen rakennetaan tilat täyden palvelun Postille, joka avautuu maanantaina 28.10.2019.

"Jatkossa pystymme tarjoamaan Postin asiakkaille kaupan palvelut samalla käynnillä, mikä helpottaa arkea ja ajankäyttöä. Lisäksi Posti palvelee laajemmin aukioloin ja pystymme tarjoamaan vaivattomamman asioinnin myös autoileville asiakkaille", kauppias kertoo.

Kauppakeskuksen pysäköintijärjestelyitä sujuvoitetaan syksyn aikana siten, että katutason pysäköintipaikat muutetaan nopean asioinnin paikoiksi lyhytaikaiselle pysäköinnille. K-Market Tikkurista voi nostaa käteistä kaupan kassalta 200 euroon saakka, kaupassa on myös Veikkauksen online-palvelut ja paketteja tulee ja lähtee myös Matkahuollon, Schenkerin ja UPS:n kyydeissä. 

Palveluvalikoiman kasvaessa kauppaan rekrytoidaan lisää henkilökuntaa ja jatkossa kauppiaan kaupat työllistävät noin 20 henkilöä.

Lisätietoja: K-kauppias Olli-Pekka Haimila, puh. 040 542 0949

Takaisin ylös