Atte Paronen kauppiaaksi Helsingin K-Market Aurinkolahteen ja K-Market Rastilaan

– Siirryn uusiin kauppapaikkoihin hyvillä fiiliksillä. Töölössä K-Market Manskussa on ollut mukavaa toimia kauppiaana, mutta on aika siirtyä uralla isompia haasteita kohden kahden kaupan kauppiaaksi ja uudelle alueelle, kertoo Paronen.

K-Market Aurinkolahti ja K-Market Rastila työllistävät yhteensä noin parikymmentä henkilöä. Viereisissä kaupunginosissa olevat kaupat pystyvät tukemaan toistensa liiketoimintaa monin eri tavoin.

Paronen toimi K-Market Manskun kauppiaana kuusi vuotta sen perustamisesta 2012 lähtien. K-kauppiasuran Paronen aloitti vuonna 2011 K-Market IIvesniemessä Espoossa.

Lisätietoja:
K-kauppias Atte Paronen, p. 040 770 1118

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös