Ostamalla lokakuussa Pirkka-tuotteita autat suomalaista rintasyöpätutkimusta

K-ruokakauppoihin tulee myyntiin 14 Pirkka Roosa nauha -kannatustuotetta. Tuotteet ovat myynnissä 2.10.–22.10.2017 välisen ajan.


K-ruokakaupoissa tavoitellaan tänä vuonna entistä suurempaa lahjoitusosuutta syöpätaisteluun. Viime vuonna kerättiin 262 000 euroa ja tämän vuoden tavoitteeksi on asetettu 400 000 euroa.

”Haluamme olla mukana edistämässä suomalaista laadukasta tutkimusta ja tarjota asiakkaillemme helpon tavan auttaa”, kertoo K-ryhmän Päivittäistavaratoimialan tavarakaupan johtaja Ari Akseli.

K-Citymarketien ja K-Supermarketien lisäksi Roosa nauhat tulevat ensimmäistä kertaa myyntiin myös kaikkiin noin 800 K-Marketiin ja 70 Neste K -liikenneasemalle. Pirkka-sarjaan lanseerataan 14 Roosa nauha -kannatustuotetta, jotka ovat myynnissä kaikissa K-ruokakaupoissa. Viime vuoteen nähden tuotteita on lisätty.

”Tuotteet ovat arkeen sopivia, ilahduttavat ja tukevat monipuolista ja terveellistä ruokailua. Olemme ottaneet tänä vuonna myös erikoisruokavaliot huomioon. Kampanjatuotteissa on gluteenittomaan ruokavalioon sopivat riisipiirakka ja saaristolaiskalapihvi sekä kasviruokavalioon sopiva härkäpapupyörykkä”, kertoo Akseli.

Yhteistyö Syöpäsäätiön kanssa tukee Keskon vastuullisuustyön tavoitteita. K-ruokakaupat haluavat olla mukana suomalaisten arjessa, edistämässä suomalaisten hyviä ja terveellisiä elämäntapoja.

Kampanjatuotteet ovat myynnissä 2.10.–22.10.2017 välisen ajan. Roosa nauhat ovat myynnissä jo K-ruokakaupoissa 28.9. alkaen marraskuun loppuun asti. Roosa nauha -kampanjalla kerätään varoja suomalaiseen rintasyöpätutkimukseen sekä asiantuntevan syöpäneuvonnan edistämiseen.


Pirkka Roosa nauha -tuotteet
Pirkka kiivi 500 g
Pirkka mansikka 250 g
Pirkka vadelma 125 g
Pirkka Roosa Nauha -ruusukimppu Reilun kaupan ruusu
Pirkka Parhaat sidottu kukkakimppu
Pirkka Roosa Nauha ruukkuruusu
Pirkka miniluumutomaatti 250 g
Pirkka suomalainen viljelty herkkusieni 200 g
Pirkka suomalainen Luomu tomaatti 400 g
Pirkka gluteeniton riisipiirakka 6 kpl/360 g
Pirkka saaristolaiskalapihvi 200 g
Pirkka härkäpapupyörykkä 200 g
Pirkka Parhaat maalaispatonki 325 g
Pirkka Parhaat siemenpatonki 325 g
Pirkka Roosa nauha WC-paperi, valkoinen 6 rl

Katso videot, joissa eri ketjujen kauppiaat kertovat näkemyksiään Roosa nauha -kampanjasta:
K-Citymarket https://youtu.be/XSGyy6Jvbu8
K-supermarket: https://youtu.be/xFlH3RzeOY0
K-Market: https://youtu.be/tc_aZW16_mY


Lisätietoja
Timo Jäske, vastuulisuuspäällikkö, Keskon päivittäistavaratoimiala p. 050 529 2028

Noin 1400 K-ruokakaupan asiakastyytyväisyydestä vastaavat K-ruokakauppiaat, joiden kanssa Keskon päivittäistavarakauppa toimii ketjuliiketoimintamallilla. K-ruokakauppojen ketjuja ovat K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market ja Neste K. K-ruokakaupat ovat alansa vastuullisimpia maailmassa. Lisäksi vahvuuksia ovat ylivoimaiset tuoreosastot, ammattitaitoinen palvelu, laajimmat valikoimat, suomalaiset tuotteet ja Pirkka. K-ruokakaupat ovat sekä laadukkaita että edullisia. K – jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Takaisin ylös