Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


85 uutista ja tiedotetta

Toukokuu 2019

K-ryhmä siirtyy myymään vain sertifioitua kaakaota sisältäviä Pirkka-suklaita ja -kaakaota

K-ryhmä hyväksyy jatkossa Pirkka, K-Menu ja Menu -tuotesarjoihin vain 100-prosenttisesti kestävää alkuperää olevia kaakaota ja suklaita.

Vastuullisuus, Asiakas, Sijoittaja, Media

23.05.2019 11:00

K-Kalapolut-kausi käyntiin - Kirkkonummella kunnostettiin puroa uhanalaisille vaelluskaloille sopivaksi

Kirkkonummella kunnostettiin 21.5. talkoovoimin Hirsala Golfin alueen läpi virtaavaa puroa. Tavoitteena on saada erittäin uhanalaisille meritaimenille lisää elin- ja lisääntymisalueita.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media, Etelä-Suomi

22.05.2019 15:02

K-ryhmä selvitti: Näin grillikesä etenee

Monen kesän grillaussesonkiin kuuluvan tuotteen myynti kasvaa toukokuussa ja on huipussaan kesäkuussa. Heinäkuussa suomalaisten grillausinto tasaantuu alkukesän kuukausiin verrattuna. Hittituotteita grillikauteen ovat erilaiset kasvikset, kala ja äyriäiset, luulliset lihat ja raakamakkarat. Grillien käytön monipuolistuminen näkyy tarvikkeiden suosion kasvuna.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

14.05.2019 09:00

Oivallus aamiaispöydässä: K-kauppiaat nostivat suomalaisen ruoan esiin

Joskus parhaat ideat syntyvät aamiaispöydässä. K-Market Merikarvian kauppiaat Janne ja Linda Vuollo saivat oivalluksen ja päättivät helpottaa kotimaisten tuotteiden löytämistä kaupan hyllyiltä. Katso alempaa video kauppiaiden pienestä suuresta teosta.

Vastuullisuus, Asiakas, Media, Lounais-Suomi

09.05.2019 15:45

Tuuletuksia, musiikkia, kavereita kentän laidalla - Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana

Lasten liikuttamiseen keskittyvässä yhteistyössä alakoululaisille järjestetään katukoristapahtumia ympäri Suomen. Pirkka Street Basket -nimellä kulkeva kiertue starttaa jälleen perjantaina 3.5. Helsingistä ja ulottuu tänä keväänä Kemijärvelle saakka − pohjoisemmaksi kuin koskaan aiemmin. Yhteensä koko yhteistyössä on liikutettu jo 66 000 lasta.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

03.05.2019 07:09

Huhtikuu 2019

Mywear-vaatteiden vastuullisuutta edistetään määrätietoisilla teoilla

Mietitkö vaateostoksia tehdessäsi, voiko kaukomailla valmistettujen vaatteiden vastuullisuuteen luottaa? Toimitusketjun vastuullisuuden varmentaminen on K-ryhmälle tärkeää, ja sen eteen tehdään paljon töitä. Koska globaali vaatevalmistus on siirtynyt paljolti Aasiaan, kiinnitetään paikallisten tehtaiden työolojen parantamiseen erityistä huomiota.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

16.04.2019 12:46

K-Supermarket Peltola otti käyttöön ensimmäisenä Järvenpäässä pantilliset ostoskassit

31 prosenttia suomalaisista sanoo haluavansa vähentää muovin käyttöä. Pantilliset ostoskassit tarjoavat uudenlaisen, kestävän ja muovittoman kassivaihtoehdon.  

Vastuullisuus, Media, Etelä-Suomi

10.04.2019 13:00

Suomi syö yrttejä etenkin pääsiäisenä – Tuoreen rosmariinin myynti moninkertaistuu

Suomalaiset ovat yhä kiinnostuneempia yrteistä ja sekä syövät että kasvattavat niitä ahkerasti. Yrttien osalta erityisen tärkeä sesonki on pääsiäinen. Tärkeimpänä yrttisesonkina perinteiset suosikit tilli ja persilja väistyvät ja erityisesti rosmariinin, timjamin, mintun ja basilikan kysyntä kasvaa.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

10.04.2019 11:00

Kolme käytännön vinkkiä allergiakotiin

Tällä viikolla vietetään Allergiaviikkoa. Allergiaviikko on Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n jokavuotinen kevätkampanja, jonka tavoitteena on kiinnittää huomiota herkkyyksiin ja allergioihin, auttaa arjessa ja lisätä tietoisuutta allergioiden yleisyydestä. Vuoden 2019 Allergiaviikko on osa myös liiton 50-vuotisjuhlavuotta.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

08.04.2019 09:13

Vastuulliset valinnat helpoiksi: K-Rauta sitoutuu lisäämään kestävästi tuotetun puutavaran osuutta

Haaveiletko kesällä terassista, piharakentamisesta tai uudesta laiturista? K-Raudassa on saatavilla kattava valikoima puutavaraa erilaisiin rakennusprojekteihin. Yhä suurempi osa K-Raudan puutavaravalikoimasta on tuotettu vastuullisesti ja peräisin kestävästi hoidetuista metsistä.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

04.04.2019 10:00

Takaisin ylös