K-kauppias-blogi

Blogi K-kauppiasvalmennuksesta, kauppiaaksi kasvamisesta ja kaupan arjen iloista. Aitoja tarinoita ja elämänmakuisia kokemuksia kauppiasuran alusta.

 

 

Isänpäiväviikko

Teppo Kylmä | 10.11.2014

Syksy on mukavassa vauhdissa. Juuri ja juuri on toivuttu kellojen kääntämisen aiheuttamasta (positiivisesta; kaupan henkilökunta saa nukkua tunnin pidempään) aikaerosta Eletään pimeää ja märkää aikaa. Ainoan valopilkahduksen tuo pyhät, joita marras-joulukuu on pullollaan.

 

Kauppiasperhe vietti minisyysloman sukulaisten luona kyläillen. Lappeenrannan kouluissa tänä vuonna oli ainoastaan 2 päivän syysloma (viikonlopun lisäksi). Ensi syksynä täälläkin saadaan nauttia kokonaisesta viikkolomasta. Kauppias irtautuu kyllä arjesta, mutta se ei vaan millään malta olla pois päivittäistavarakaupoista. Niinpä lomamatkallakin käydään useassa ruokakaupassa, ihan vaan pällistelemässä ja ihmettelemässä, joskus tapaamassa tuttuja kauppiaskollegoita. Harrastan valokuvaamista, lähinnä viivakoodien valokuvaamista.

Tässä kuvassa Pirkka gluteeniton suolakeksi, mitä en tiennyt olevan olemassakaan. Mikään ei ole helpompaa päivittää omaa kauppavalikoimaa, kuin bongaamalla näitä enareita. Kaupalla näppäilen vaan numerosarjan tilauslaitteeseen ja lähetän tilauksen. Pienen kaupan ongelma on usein se, että tuote-edustajien aika ei riitä joka paikkaan. Näin isommat yksiköt ovat heilläkin luonnollisesti ykkösprioriteetteina. Posti tuo jatkuvasti materiaalia, kuvastoja ja esitteitä, mutta niiden syvällisempään tutkimiseen ei tahdo normaali työpäivä riittää. Näin enarimetsästys näyttää tällä hetkellä toimivimmalle ratkaisulle.

 

Isänpäiväviikko meneillään. Tänä vuonna isää voi kokeilla herkutella normaalien makeiden herkkujen lisäksi myös valmiilla voileipäkakulla. Snackpoint valmistaa ihan kelpomakuisia ja sopivan kokoisia valmiita suolaisia kakkuja, joita meillä on  myynnissä nyt ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen erä joulumakeisia, tarkemmin sanottuna syksyn pimenevien iltojen herkuttelumakeisia, saapui myymälään jo lokakuun lopulla. Ehkä näitäkin voisi suositella myös isälle =) Eikä siihen varsinaiseen joulunavaukseenkaan ole aikaa kuin pari viikkoa. Ennen kuin huomaatkaan, joulupukki jo koputtelee sinunkin ovella..

 

Leppoisaa isänpäivää kaikille isä-kollegoille!

Viimeisimmät postaukset
Blogiarkisto
Takaisin ylös