Johtamisen erikoisammattitutkinnolla osaajaksi
Johtamisen erikoisammattitutkinto JET on arvostettu, yleisen tutkintojärjestelmän mukainen tutkinto, joka kehittää taitojasi erityisesti esimies- ja vaativissa asiantuntijatehtävissä. JET valmentaa sinua tulokselliseen vaikuttamiseen sekä laajentaa ja syventää johtamisosaamistasi. Opiskelu on käytännönläheistä ja sidotaan tiiviisti omaan työhön. Osaaminen osoitetaan työssä suoritettavin näytöin.

 Tavoite

JET on moderni johtamisvalmennus, jossa hyödynnetään uusimpien johtamistutkimusten tarjoamaa tietoa sekä opitaan vaikuttavimpia johtamistaitoja, käytännössä toimivuutensa osoittaneita johtamisen työkaluja ja nykyaikaisimpia johtamistaitojen kehittämismenetelmiä. Sen tavoitteena on tukea valmennettavaa menestymään vaativissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä sekä kehittää hänen valmiuksiaan siirtyä uralla eteenpäin. K-JETin aikana suoritetaan johtamisen erikoistammattitutkinto.

 Kohderyhmä

Esimiehet ja vaativissa asiantuntijatehtävissä toimivat

 Koulutuksen kesto

n. 1 vuosi

 Aikataulu

Koulutus järjestetään AVA-instituutissa, Karstulantie 6, Helsinki

Aloitus keväällä 2018, aikataulu vahvistuu myöhemmin.

 Pääsisältö ja toteutustapa

Valmennuksessa perehdytään monipuolisesti johtamisen keskeisiin osa-alueisiin, mm. muutoksessa johtamiseen, omien johtamistaitojen ja resilienssin kehittämiseen, valmentavaan johtamiseen ja ihmisen mielen johtamiseen sekä muihin vaikuttavimpiin ihmisen johtamisen keinoihin, ryhmädynamiikkaan, strategiseen johtamiseen lean managementin työkaluihin, asiakkuuksien ja verkostojen johtamiseen, asiakas- ja työyhteisökokemuksen johtamiseen sekä talouden johtamiseen.

Opiskelu on monimuotoista ja se sisältää lähivalmennuspäiviä ja virtuaalioppimista.

Valmennuskumppani
AVA-instituutti Oy

Koulutuksen hinta
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Ilmoittautumiset
Pirjo Kostiainen
pirjo.kostiainen@kesko.fi
puh. 050 3875779

Takaisin ylös