AAC Global kielikoulutukset
Koulutustarjonta sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kielten oppimiseen alkeista aina vaativiin erityistilanteisiin.

Tavoitteemme

Tarjota osallistujille kielellistä tukea todellisiin työtehtäviin - koulutuksissa opiskelijoita rohkaistaan tuomaan mukaan omiin työtehtäviin liittyvää aineistoa, ja parhaimmillaan koulutuksen aikana tehdään oikeita töitä. Oppiminen rakentuu osallistujien arjen kielihaasteiden vaatimusten mukaan ja auttaa kaikissa vaiheissaan hoitamaan omia työtehtäviä tehokkaammin.

Toteutus

Kielivalikoimaan kuuluvat mm. englanti, ruotsi, venäjä, saksa, ranska, viro, espanja, norja jne. Tarjolla on ryhmäkoulutusta, yksilöopetusta ja itseopiskeluvaihtoehtoja niin tehokkaalla lähiopetuksella kuin virtuaalisesti esimerkiksi WebEx-järjestelmällä tai Lyncillä mikä mahdollistaa myös kansainväliset ryhmät.

Koulutukset räätälöidään osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan ja koulutus on mahdollista myös sisällyttää muihin koulutuksiin kuten esimerkiksi. esiintymis- ja neuvottelutaitojen koulutuksiin. Kielikoulutuksia voidaan toteuttaa myös Suomen ulkopuolella mm. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltiassa sekä monessa muussa maassa tarpeen mukaisesti.

Koulutukset voivat keskittyä:

Tehtävissä tarvittavan yleisen kieliosaamisen kehittämiseen
- Sanavarasto ja fraasit
- Yleiset työhön liittyvät kielenkäyttötilanteet

Työtehtäviin liittyvän erityisosaamisen kehittämiseen
- Määritellyt kielenkäyttötilanteet kuten presentaatiot, neuvottelut,
kirjallinen viestintä
- Työtehtäviin tai toimialaan liittyvän erityissanaston oppiminen

Ajankohdat ja hinnat

Koulutuksia käynnistetään joustavasti ympäri vuoden K-ryhmän eri toimipaikoissa. Koulutustarjonnan ja hintatiedot löydät täältä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

AAC:n kieliportaalissa pääset tekemään englannin, ruotsin ja venäjän kielissä kirjalllisen kielitaidon tasotestin, tarvekartoituksen sekä ilmoittautumaan koulutukseen. Ilmoittautumisesi jälkeen AAC:n yhteyshenkilö on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä sopivista koulutusvaihtoehdoista.

AAC, Satu Westerback, satu.westerback@aacglobal.com, puh. 050 547 6723
Kesko HR, Johanna Pessa, johanna.pessa@kesko.fi, puh. 01053 20207

 

 

 

 

Takaisin ylös