Wistec Training ICT-koulutukset

Valitse sopivimmat ICT-koulutukset lähiopetuksena tai verkossa! Saat Wisteciltä monipuoliset ja käytännönläheiset koulutusratkaisut sopimushinnoin ympäri Suomen.

Koulutuksia kaikenlaisiin tarpeisiin

Etsitkö koulutuksia ryhmälle, itseopiskeluun, lähiopetuksena tai verkossa? Saat Wisteciltä sopivimmat ratkaisut ja sopimusetuna -30 % alennuksen.

  • Avoimet kurssit ovat tiiviitä 1-2 päivän lähikoulutuksia. Löydät valikoimistamme kaikki suosituimmat aiheet Excelistä PowerPointiin, ajankäytön ja etätyön hallinnan välineet, sosiaalisen median kurssit tai vaikka Adoben InDesign ja Photoshop -koulutukset.
  • Online-koulutukset ovat 1-3 tunnin mittaisia tietoiskuja verkkototeutuksena.

Tutustu kurssiaikatauluun ja -tarjontaan

Varaa sopiva kurssipaikka suoraan sähköpostiviestillä koulutus@wistec.fi tai puhelimitse numerosta 030 670 5320 (klo 8-16). Muistathan mainita henkilönumerosi ja kustannuspaikan!

Opiskele verkossa 24/7

Haluaisitko opiskella paikasta ja ajasta riippumatta? Wistec Onlinen verkko-oppimisympäristö on aina saatavillasi ja sieltä löydät Excel-, PowerPoint-, Outlook- ja Word-opintokokonaisuudet  6 kk jaksolle sopimushintaan.

Tutustu verkko-oppimisen mahdollisuuksiin osoitteessa wisteconline.fi tai katso lyhyt esittelyvideo.

Tiestihän että saat 6 kuukauden jakson sopimushintaan! Tilaa nyt tunnus koulutus@wistec.fi ja aloita uuden oppiminen vaikka tänään. 

Kysy räätälöityjä koulutuksia

Teemme K-ryhmän tiimeille myös räätälöityjä koulutuksia, jotka on suunniteltu juuri teidän koulutustarpeisiin ja tiloihin sopiviksi. Esimerkiksi olemme erikoistuneet Office 365 -työkalujen ja Adobe-ohjelmien tehokoulutuksiin, haastaviin Excel-aiheisiin sekä liikkuvan työn valmennuksiin (Outlook, OneNote ja pikaviestintä- ja kokoustyövälineet tehokkaaseen käyttöön). Kun työvälineet vaihtuvat, tarvittaessa avustamme myös mobiilipäätelaitekoulutuksissa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, kuinka voisimme auttaa koulutusten sisällön ja aikataulun suunnittelussa!

Lisätietoja

Koulutuskoordinointi:
Kristiina Lappalainen, kristiina.lappalainen@wistec.fi ​​​​​ (vaihde 030 670 5320)
Koulutussuunnittelu:
Tiina Lähteenmäki, tiina.lahteenmaki@wistec.fi  (vaihde 030 670 5320)
Kesko HR:
Kesko HR, Johanna Pessa, johanna.pessa@kesko.fi, puh. 01053 20207

 

Takaisin ylös