Vahvista osaamistasi  Innostu oppimisesta

 

Haluamme panostaa työntekijöidemme ammattitaitoon, koska K-ryhmä uudistuu yhdessä osaavien tekijöidensä kanssa. Tarjoamme keskolaisille ja kaupan henkilökunnalle koulutuksia joka lähtöön!

Osaamisen kehittämisen ydinalueita ovat johtamiskulttuuri ja esimiestyö - jossa panostamme muutoksen johtamiseen, ihmisten johtamiseen ja päätöksentekokykyyn - sekä myynti- ja palveluosaaminen, tavara-alakohtaiset kilpailuetuhankkeet, sekä sähköinen kauppa ja palvelut. Osaamisen kehittämisen tarpeista keskustellaan säännöllisesti työntekijöiden kanssa. Yhtiön HR ja esimiehet ovat tukena tarpeita vastaavien koulutusten kartoittamisessa.

 

Haluamme tukea laadukasta perehdytystä ja tarjota uusille työntekijöillemme kattavan kokonaiskuvan uudesta työpaikasta. Siksi rakensimme perehtymisen polun osaksi jokaisen uuden työntekijän K-matkaa.

www.verkkokoulutus.kesko.fi

 

 

 

K-ryhmä on työpaikka, jossa on tekemisen meininki, mahdollisuus kehittyä ja mahdollisuus tehdä parhaansa, jotta kaupassa olisi kiva käydä. Toimintaperiaatteet perustuvat kaikkea K-ryhmän toimintaa ohjaavaan arvoon, Asiakas ja laatu - kaikessa, mitä teemme. 

 

Takaisin ylös