K-Market Pyynikinkulmassa aloittaa kauppiasuransa Janne Ruola

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.8.2020 Janne Ruola aloittaa kauppiasuransa lokakuun alussa Tampereen K-Market Pyynikinkulmassa.

Nykyinen kauppias Nina Hannonen siirtyy Luopioisiin K-Market Järvikansan kauppiaaksi.

Asiakkaat ratkaisevat kaupan kehityssuunnan

”K-Market Pyynikinkulma on laadukas ja palveleva korttelikauppa. Asiakkaat ratkaisevat, mihin suuntaan myymälä jatkossa kehittyy. Paikallisia lähituottajia ja pientuottajia haluamme pitää esillä mahdollisimman paljon”, Janne kertoo suunnitelmistaan.

”Hannosen Nina on tehnyt mahtavaa työtä Pyynikinkulman kauppiaana ja sen asiakkaiden kanssa.  On hienoa päästä jatkamaan näin hyvin hoidettua kauppaa.”

Janne on aikaisemmin työskennellyt elintarviketeollisuudessa, aloittaen uran jo opiskeluaikoina menekinedistäjänä juomafirmoissa. Sen jälkeen hän on työskennellyt pirkanmaalaisissa perheyrityksissä kuten Saarioisella ja Linkosuon Leipomolla erilaisissa myynnin ja myynnin johdon tehtävissä.

Jannen perheeseen kuuluvat puoliso Heidi ja lapset Emilia 4 v. ja Olivia 1,5 v. Heidi siirtyy mukaan toimintaan vähitellen, kun lapset kasvavat. ”Kaikkia tullaan varmasti näkemään myös Pyynikinkulmassa”, Janne lupaa. ”Vapaa-aikani kuluu mukavasti lasten leikeissä ja välillä golfaten. Rentoudun lukien ja kuunnellen kirjoja”, kertoo Janne.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 

Takaisin ylös